Les grans novetats de les colònies Albaestiu 2020!

Mares i pares, les colònies d’estiu Albaestiu 2020 es caractaritzaran per mantenir el millor de cada any i sumar-hi un munt de novetats que sabem que encantaran als vostres fills i filles.

A banda de les activitats de multiaventura, hípica o anglès segons la temàtica escollida, gaudirem d’una sèrie de noves activitats estrella tots plegats!

  • Ens ho passarem pipa amb una nova gimcana d’Humor Amarillo que prepararem dins el mateix recinte de la casa de colònies. Jocs d’equilibri, tobogants lliscants, circuits d’agilitat, bubble sports… Riures, riures i més riures!
  • A més també gaudirem de noves gimcanes aquàtiques per divertir-nos i refrescar-nos alhora.
  • Ens endinsarem en un Escape Room, l’activitat de moda! Els nostres monitors han creat un Escape Room especial per als participants de les colònies. Els nens i nenes trauran el seu enginy per desxifrar diferents enigmes i superar diverses proves que els portaran a aconseguir sortir d’una sala ambientada. Es convertiran en uns petits i petites detectius!
  • Arriba Albaestiu’s Master Cheff! L’any passat ens va encantar fer un taller de pizzes i aquest estiu en gaudirem encara més. Per mitjà d’un seguit de proves aconseguirem productes per cuinar i elaborarem plats d’allò més creatius. En un concurs final per equips hauran de preparar un plat en un temps límit i el jurat el valorarà. Després tastarem totes les elaboracions!
  • Fins ara els mitjans i els grans de les colònies dormien una nit a l’intempèrie. Però, i els petitons i petitones? Per a aquest estiu els hem preparat una nit de bivac especial pels menuts de les colònies en un súper tipi indi a la zona ajardinada de casa de colònies.
  • Ens encanta la pintura i empastifar-nos, la festa holi no podia faltar! També omplirem una de les nits temàtiques de colors. Però perquè els colors es vegin a la nit hauran de ser fluorescents! Farem servir la tècnica del body painting i brillarem sota la llum de la lluna.
  • Participarem en el Gran Torneig Medieval! A través d’un seguit de proves i carreres d’obstacles per equips ens familiaritzarem amb la realitat dels cavallers de l’Edat Mitjana i els seus valors, com són la humilitat, la lleialtat i la generositat. 
  • Durant el nostre dia d’excursió a la vila comtal de Besalú, visitarem el nou Circusland, el Museu del Circ més gran de tot Europa. Circusland obrirà les seves portes aquesta primavera i els vostres nens i nenes seran dels primers en poder-hi entrar i descorbir tots els secrets màgics del món del circ.

No us quedeu sense la vostra plaça i feu que aquest estiu sigui inoblidable. Podeu realitzar la inscripció a les colònies online o bé contactar-nos al 972 59 05 07 o a info@albaserveis.com per a qualsevol dubte o consulta.

Aquest estiu noves emocions per a tota la vida!

L’equip d’Albaestiu

Desplaça cap amunt