Colònies Escola de Volcans

INNOVACIÓ
DIVULGACIÓ
EXPERIMENTACIÓ
APRENENTATGE

ESCOLA DE VOLCANS

Benvinguts i benvingudes a l’Escola de Volcans! El lloc idoni per emprendre una aventura diferent i lúdica per descobrir i conèixer un dels fenòmens geològics més espectaculars del món: els volcans. A partir de diferents racons de curta durada, tractarem diverses temàtiques de manera lúdica i activa on els infants i joves adquiriran diversos coneixements a través del joc i l’experiència vivencial. Esteu preparats per endinsar-vos al cor de la Terra i descobrir els misteris que amaguen aquests gegants dorments?

El centre d’interès d’aquest programa gira entorn a que els infants i joves vinguin a la casa de colònies a instruir-se en el món del vulcanisme com si d’una escola de màgia es tractés.

Els continguts que s’expliquen en les diferents activitats estan adaptats al marc curricular i al contingut pedagògic de cada etapa.

1: Del Big Bang als volcans

Farem una mirada enrere per entendre com es va formar l’univers, què hi trobem i com es van disposar les diferents capes de la Terra. D’aquesta manera podrem entendre com es formen els volcans per començar a endinsar-nos en el món del vulcanisme.

2: Què s'amaga sota terra?

A part d’intervenir en la formació dels volcans, coneixerem una altra activitat geològica resultat del moviment de les plaques tectòniques: els sismes. Aprendrem quins són els avisos que un volcà deixa entreveure quan està a punt d’erupcionar i què cal fer per evacuar la zona. A més, coneixerem algunes de les llegendes i catàstrofes més impactants sobre els volcans que han succeït al llarg de la història.

3: Viatgem a través dels volcans

Començarem fent una ullada a alguns dels volcans més importants i emblemàtics del món i del Sistema Solar fins a acabar coneixent els volcans més característics de la Garrotxa! Finalment, participarem en l’esperat Gran Concurs Volcànic!

Descobrim els volcans de la Garrotxa

Ens introduirem en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i els seus voltants, on prendrem consciència de la impressionant magnitud dels volcans que trobem a la comarca. Coneixerem de ben a prop alguns dels volcans més emblemàtics de la zona, així com també altres llocs d’interès.

TOTES LES ACTIVITATS

Del Big Bang als volcans

Descarregar

Viatgem a través dels volcans

Descarregar

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes