Estades d'Associacions i Grups

Les nostres cases de colònies són l’opció ideal per a Associacions i Grups que volen gaudir integralment d’una casa de colònies. La distribució dels espais facilita la coordinació i el màxim aprofitament de les activitats per a realitzar l’estada de colònies. A més, l’entorn de les cases ofereix tota mena de possibilitats!

Excursions

Els grups que s’allotgen a Mas Gircós poden fer excursions a la vila comtal de Besalú, endinsar-se en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa o visitar Sant Sepulcre de Palera. Per altra banda, els voltants d’El Clar del Bosc estan replets d’itineraris de natura que porten els grups a descobrir el Bosc de les Estunes o l’Estany de Banyoles.

Sales polivalents

Durant la seva estada, els grups gaudeixen integralment de tots els espais de les cases de colònies. Mas Gircós disposa de dues sales de taller i de dues sales polivalents. Les instal·lacions d’El Clar del Bosc compten amb cinc sales polivalents que permeten als grups realitzar-hi tot tipus d’activitats, des de tallers fins a formacions.    

Camp d'aventura

Les cases de colònies Mas Gircós i El Clar del Bosc compten amb un Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants que trauran l’aventurer que els nens i nenes porten dins. Completaran unes emocionants colònies amb altres activitats d’aventura com escalar el rocòdrom o practicar el tir amb arc.

Previous
Next

Estades a Mas Gircós

Els voltants de Mas Gircós ofereixen tota mena de possibilitats. Els grups que s’allotgen a la casa de colònies poden fer excursions a la vila comtal de Besalú, escalada a Sadernes, banyar-se al riu o a les gorgues, descobrir coves, visitar Sant Sepulcre de Palera i un llarg etcètera d’activitats.

Estades a El Clar del Bosc

L’entorn de la casa de colònies El Clar del Bosc és ideal per a aquells grups que volen gaudir de diferents activitats. Poden fer múltiples rutes de senderisme, excursions al Bosc de les Estunes, una volta i un bany a l’Estany de Banyoles o bé una visita al Parc Neolític de la Draga.

Previous
Next

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt