Estades d'Associacions i Grups

Excursions

L’entorn de les nostres cases de colònies ofereix tota mena de possibilitats. Els grups que s’allotgen a Mas Gircós poden fer excursions a la vila comtal de Besalú, endinsar-se en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa o visitar Sant Sepulcre de Palera. Per altra banda, els voltants d’El Clar del Bosc estan replets d’itineraris de natura que porten els grups a descobrir el Bosc de les Estunes o l’Estany de Banyoles.

Sales polivalents

Durant la seva estada els grups gaudeixen integralment de tots els espais de les cases de colònies. Mas Gircós disposa de dues sales de taller i de dues sales polivalents. Les instal·lacions d’El Clar del Bosc compten amb cinc sales polivalents que permeten als grups realitzar-hi tot tipus d’activitats, des de tallers fins a formacions.    

Camp d'aventura

Les nostres cases de colònies Mas Gircós i El Clar del Bosc compten cada una amb un Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants que trauran l’aventurer que els nens i nenes porten dins. Podran completar unes colònies d’allò més emocionants amb altres activitats d’aventura com escalar el rocòdrom o practicar el tir amb arc.

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes