Colònies de Cicle Mitjà i Superior

Colònies de Medieval

En aquestes colònies ens endinsarem en l’edat medieval, on viurem i ens posarem a la pell de personatges coneguts com són el cavaller, la fornera, el remeier, la camperola, el comte Bisuldunum, el monjo, el jueu, etc. D’aquesta manera, ens iniciarem en la nostra gesta tot superant diverses proves i coneixerem el significat de la felicitat a través de la recerca del Sant Grial. 

Mas Gircós

Possibilitat d'anglès

Previous
Next
Previous
Next

Colònies de Prehistòria

Durant les colònies els infants faran un recorregut per les diferents etapes de la prehistòria tot coneixent de primera mà els seus costums, característiques, evolució… A partir de diferents activitats, tallers i dinàmiques coneixeran, a través l’experimentació directa i de la pròpia vivència, com vivien els humans en la prehistòria.

El Clar del Bosc

Possibilitat d'anglès

Colònies d'Aventura i Natura

Durant l’estada de colònies buscarem trobar aquesta harmonia entre la intensitat dels esports d’aventura i la contemplació de la naturalesa. A través de les diferents activitats com l’escalada en rocòdrom, el Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants i el tir amb arc, entre d’altres, descobrirem els nostres límits i ens proposarem superar-los plegats. 

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Possibilitat d'anglès

Previous
Next
Previous
Next

Colònies Art on Stage

During the school camp we will get closer to the scenic arts through dynamics and games. This will allow us to know more about ourselves, how do we move, how do we express…

Durant les colònies ens aproparem a les arts escèniques a través de dinàmiques i jocs. Això ens permetrà conèixer-nos més a nosaltres mateixos, com ens movem, com ens expressem…

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Programa 100% en anglès

Colònies de Circ

Durant les colònies escolars de circ visitarem el màgic Circusland, el Palau Internacional de les Arts del Circ més gran d’Europa, situat al cor de la vila comtal de Besalú. Ens ho passarem pipa amb una excursió que deixarà a les i els alumnes amb la boca oberta i amb ganes de saber més sobre l’univers circense!

Mas Gircós

Possibilitat d'anglès

Previous
Next
Previous
Next

Colònies de Volcans

Les nostres estades de colònies són una gran oportunitat per aprendre sobre els volcans. Experimentant i sentint els conceptes, expliquem la geologia com allò que és: un succés d’esdeveniments increïbles i fenomenals. En definitiva, tan atractiva com un conte.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Possibilitat d'anglès

Les nostres cases de colònies

Les nostres cases de colònies, repartides per tota la província de Girona, estan situades en plena natura, en un entorn saludable lluny d’aglomeracions.

Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes).

Totes elles compten amb unes completes i renovades instal·lacions tant interiors com exteriors.

El Clar del Bosc

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt