De 7 a 9 anys

Anglès + Multiaventura

Enmig de la natura, acompanyats per nous amics i un gran equip de monitors professionals i mitjançant una metodologia participativa i lúdica, els més menuts podran iniciar-se en l’aprenentatge de l’anglès de la manera més divertida! Oferim colònies en anglès per a nens i nenes de tots els nivells. 

Mas Gircós, El Clar del Bosc

395€/setmana 735€/quinzena

Multiaventura-Natura

Aprofitarem que ens trobem en un entorn excepcional a nivell paisatgístic i amb unes completes instal·lacions que ens permetran gaudir d’activitats esportives plenes d’aventura al mig del bosc! A més, cada vespre serà únic i especial gràcies a les activitats de nit temàtiques que els esperen. 

Mas Gircós, El Clar del Bosc

395€/setmana 735€/quinzena

Robòtica

Durant l’estada, la ciència, la tecnologia, l’art, l’enginyeria i les matemàtiques es combinaran per resoldre reptes i crear projectes amb robots diversos. La creativitat, imaginació i treball en equip seran imprescindibles en aquestes colònies. 
A més, es combinaran activitats de robòtica educativa amb altres activitats de lleure: sortides i activitats esportives en un entorn privilegiat, jocs de nit i altres activitats especials!

La Canova

470€/setmana

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes