Colònies d'estiu de 6 a 9 anys

Aconsegueix un 5% de descompte per a les colònies d'estiu 2024!

Actualment, les inscripcions a les colònies d'estiu 2024 encara no estan obertes. Si vols ser la primera o primer a assabentar-te de totes les novetats, pots deixar-nos el teu contacte sense cap compromís i premiarem el teu interès amb un 5% de descompte.

Deixa'ns el teu email i t'avisarem quan obrim inscripcions!

Previous
Next

Colònies Multiaventura-Natura

Aprofitarem que ens trobem en un entorn excepcional i amb unes completes instal·lacions que ens permetran gaudir d’activitats esportives plenes d’aventura al mig del bosc! A més, cada vespre serà únic i especial gràcies a les activitats de nit temàtiques que els esperen. 

Mas Gircós, Besalú

410€/setmana

820€/quinzena

Juny i juliol
Activitats estrella

Itineraris de natura, bany a les gorgues del Borró, festa holi, piscina, nits temàtiques, bivac en glampings i molt més!

Programa d'activitats

Descarregar

La casa de colònies

Mas Gircós és una de les cases de colònies referents a la comarca de la Garrotxa. Es troba a Sant Ferriol, a escassos quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, i a només 3km de la vila comtal de Besalú.

En els darrers anys, a Mas Gircós s’han dut a terme diferents reformes, millorant les instal·lacions i augmentant la seva capacitat.

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt