Colònies de circ a Besalú

Amb visita al Circusland, el museu del circ més gran d'Europa

Benvinguts i benvingudes al meravellós, espectacular, espaterrant… Circ de Mas Gircós!
Aquí comença la gran aventura de formar part de la gran família del circ garrotxí.

Eix temàtic

Presentarem les colònies als infants i joves a través de dos personatges que duran el fil conductor de l’estada: l’Embolic i en Trapella. Tots dos es complementaran de forma còmica, fent riure, fent bromes i fent passar-ho bé a tots i totes les participants. Aquests es presentaran com a membres del circ, i la seva feina aquests dies de colònies és la d’ensenyar als nous aprenents tot allò que ells saben.

 La finalitat dels participants és guanyar-se el nas de pallasso!

Objectiu de les colònies

Relacionar-se en societat essent conscients dels valors que ens acompanyen el dia a dia
Desenvolupar la creativitat personal i col·lectiva
Conèixer les capacitats del nostre cos, tant físiques com emocionals

El programa d'activitats

Visita al Circusland de Besalú

Circusland, situat al cor de la vila comtal de Besalú, és el Palau Internacional de les Arts del Circ més gran d’Europa. Durant les colònies escolars de circ visitarem aquest espai màgic amb tanta història i emoció al darrere. Ens ho passarem pipa amb una excursió que deixarà a les i els alumnes amb la boca oberta i amb ganes de saber més sobre l’univers circense!

Circusland-colonies-escolars
Activitats-circ-escoles

El món del circ

Aquesta activitat va dirigida a descobrir el circ des de diferents visions, endinsar-se en les seves entranyes i entendre la feina que comporta el dia a dia d’aquest espectacle artístic. El màgic univers del circ exemplifica la convivència entre cultures, il·lustra la necessitat de treballar en equip i mostra la cultura de l’esforç amb atraccions fruit de la dedicació i de la constància.

La clau

L’Embolic i en Trapella apareixen molt nerviosos perquè han perdut una cosa molt important: la clau de la carpa! La Grana Dana, estrella del circ, es posarà molt trista si no la trobem i no podem fer l’espectacle aquesta nit… És per això que amb l’ajuda de tots els participants hauran de superar diverses proves per investigar i trobar la clau.

landing-magia-y-circo-780x450
Colonies-educacio-infantil-circ

ImproShow

Una de les qualitats de les persones que participen en el circ és la capacitat d’improvisació, l’ajuda a la pèrdua de vergonya i la coordinació dels participants. L’equip de monitores iniciarà una escena amb diferents personatges i anirà improvisant sobre la marxa una situació quotidiana. Un cop s’hagi trencat el gel, es convidarà als infants i joves a sortir i crear una escena des de la improvisació. Es faran grups, se’ls donarà unes premisses bàsiques i se’ls deixarà un espai curt per preparar-se.

Que comenci l'espectacle!

Per tal que els alumnes puguin experimentar de primera mà i manipular els materials del circ, proposem diferents activitats perquè que els faran posar en la pell d’un dels protagonistes d’aquesta gran família del circ.

  • Acrosport
  • Teles
  • Xanques
  • Malabars
  • Titelles
  • Mim
Colonies-arts-esceniques
Activitat-nit-de-circ-colonies

Nit de circ

Una nit molt especial, l’última nit a la casa de colònies! Música, llums i espectacle! Una gran combinació. El primer dia de colònies, dins de l’eix d’animació, es presentarà als infants o joves l’activitat de la mostra de talents. Al llarg de l’estada de colònies, aniran descobrint diferents disciplines i formes d’expressió que hauran de posar en pràctica l’última nit fent una petita representació. Una dansa, una escena de teatre, una mímica, equilibrismes, etc. Totes i tots tenim algun talent, el que cal és espantar la vergonya i sortir a la pista. Disposarem de materials per facilitar les actuacions!

Gran concurs del circ

Aquest serà un joc pensat per realitzar a la tarda o en un dia de pluja quan el temps per fer activitats exteriors no acompanyi. Cal que sigui dinamitzat com a un gran concurs televisiu per descobrir tots els conceptes assolits durant l’estada de colònies. El concurs és cooperatiu i l’objectiu és fer creuar l’equilibrista al llarg d’una corda fluixa. Som-hi!

Albaestiu-2023-131-scaled.jpg

Les nostres cases de colònies

Les nostres cases de colònies, repartides per tota la província de Girona, estan situades en plena natura, en un entorn saludable lluny d’aglomeracions.

Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes).

Totes elles compten amb unes completes i renovades instal·lacions tant interiors com exteriors.

El Clar del Bosc

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt