Les inscripcions per a les colònies Albaestiu 2020 ja estan obertes!

Arriba un dels moments més emocionants de l’any: l’obertura d’inscripcions per a les colònies Albaestiu 2020 a Mas Gircós, en plena natura de la Garrotxa!

Podeu escollir entre diferents temàtiques o combinar-les entre sí: colònies de Multiaventura, colònies d’Hípica i colònies en Anglès.  Un estiu a mida on crearan records per sempre.

Tot això amb excursions úniques a la vila comtal de Besalú, amb entrada al Circusland inclosa, i a les gorgues de Sadernes, així com activitats especials: una nit de bivac sota les estrelles, una gimcana d’humor amarillo, gimcanes aquàtiques, curses d’obstacles, tallers de cuina

També gaudirem de nits temàtiques: holly night amb pintures fluorescents, nit de cinema a la fresca, piscina nocturna… i altres sorpreses que encara no podem desvelar. El que sí que podem dir-vos és que cada nit serà irrepetible!

Com sempre, adaptem el programa de colònies d’estiu a totes les edats. Els més petits de 7 a 9 anys són sempre els mimats de les colònies. Les primeres colònies d’estiu són un moment molt important pel seu desenvolupament personal i la seva autonomia. Ens encarregarem que la seva primera experiència de colònies sigui tot una aventura d’allò més positiva que segueixin recordant amb el pas dels anys.

Els grups d’edat de 10 a 13 anys i de 14 a 17 anys també gaudiran d’activitats i excursions pensades expressament per a ells. Els anys d’experiència ens diuen que els vincles que crearan entre ells durant les setmanes de colònies són infrangibles.

Enguany les colònies tindran lloc entre el 28 de juny al 26 de juliol, podent escollir entre aquests dies colònies de 8 o de 15 dies.

Trobareu descomptes per a antics clients, germans i grups a l’apartat de promocions del web.

Per a qualsevol informació extra que pugueu necessitar no dubteu en contactar-nos a info@albaserveis.com o bé trucant al 972 59 05 07. Estarem encantats d’atendre-us i d’acompanyar-vos en el camí que portarà els vostres nens i nenes a viure emocions per a tota la vida!

Atentament,

L’equip d’Albaestiu 2020

Desplaça cap amunt