Colònies d'estiu 2024

Descobreix els nostres campaments i colònies d'estiu per a totes les edats

NOVETATS 2024
Caiac, espectacle de circ professional i inflables!
ACTIVITATS ESTRELLA
Excursions, banys en gorgues, festes temàtiques i molt més!
UN DIA AL PARC AQUÀTIC
Per als grups d'entre 10 i 17 anys
BIVAC SOTA LES ESTRELLES
Passarem una de les nits en plena natura!
Previous
Next

Escull la franja d'edat!

Albaestiu 2023-86

Colònies per a nens de 6 a 9 anys

Els campaments d’estiu són un moment per a descobrir-se. A Albaestiu som molt curosos a l’hora d’escollir els monitors que vetllaran pels més petits. El ritme i els horaris de les colònies també estan especialment pensats per a ells.

Les seves primeres colònies d’estiu seran un preuat record que no oblidaran mai!

Colònies d'estiu de 10 a 13 anys

Una de les característiques de les nostres cases de colònies són els seus magnífics emplaçaments. Les completes instal·lacions permeten que, durant les colònies, els nens i nenes puguin gaudir de les seves activitats preferides.

Campaments d’estiu educatius de multiaventura, hípica, anglès i totes les combinacions possibles. Unes colònies d’estiu a mida per viure emocions per a tota vida!

Albaestiu 2023-26
Alba Serveis - El Clar del Bosc (Colònies)-48

Colònies d'estiu de 14 a 17 anys

En la fase adolescent els joves comencen a tenir clares les seves aficions. Siguin quines siguin, a les colònies d’Albaestiu hi trobaran el seu lloc. Podeu escollir entre un ampli ventall d’activitats de colònies vacacionals com multiaventura, de natura, hípica o colònies en anglès.

Tot això en un entorn natural privilegiat i amb excursions úniques. A més, gaudiran de nits temàtiques i d’activitats estrella que no s’esperen!

La casa de colònies

Mas Gircós és una de les cases de colònies referents a la comarca de la Garrotxa. Es troba a Sant Ferriol, a escassos quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, i a només 3km de la vila comtal de Besalú.

En els darrers anys, a Mas Gircós s’han dut a terme diferents reformes, millorant les instal·lacions i augmentant la seva capacitat.

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt