Colònies d'estiu 2023

Descobreix els nostres campaments i colònies d'estiu per a totes les edats

NOUS PROGRAMES D'ACTIVITATS!
Colònies adaptades a totes les edats a la Garrotxa i al Pla de l'Estany
BIVAC SOTA LES ESTRELLES
Passarem una de les nits en plena natura!

Comença el compte enrere per a les colònies d'estiu 2023!

Actualment, les inscripcions a les colònies Albaestiu 2023 encara no estan obertes. Si vols ser la primera o el primer a assabentar-te de totes les novetats, pots deixar-nos el teu contacte sense cap compromís. Ens espera un nou estiu ple d'emocions per a tota la vida!

Deixa'ns el teu email i t'avisarem quan obrim inscripcions. A més, premiarem el teu interès amb un 5% de descompte!

colonies-55

Colònies per a nens de 6 a 9 anys

Els campaments d’estiu són un moment per a descobrir-se. A Albaestiu som molt curosos a l’hora d’escollir els monitors que vetllaran pels més petits. El ritme i els horaris de les colònies també estan especialment pensats per a ells.

Colònies de multiaventura o colònies d’anglès amb multiaventura. Les seves primeres colònies d’estiu seran un preuat record que no oblidaran mai!

Colònies d'estiu de 10 a 13 anys

Una de les característiques de les nostres cases de colònies són els seus magnífics emplaçaments. Les completes instal·lacions permeten que, durant les colònies, els nens i nenes puguin gaudir de les seves activitats preferides.

Campaments d’estiu educatius de multiaventura, hípica, anglès i totes les combinacions possibles. Unes colònies d’estiu a mida per viure emocions per a tota vida!

Colònies d'estiu amb cavalls.
Colonies secundaria 1

Colònies d'estiu de 14 a 17 anys

En la fase adolescent els joves comencen a tenir clares les seves aficions. Siguin quines siguin, a les colònies d’Albaestiu hi trobaran el seu lloc. Podeu escollir entre un ampli ventall d’activitats de colònies vacacionals com multiaventura, de natura, hípica o colònies en anglès.

Tot això en un entorn natural privilegiat i amb excursions úniques. A més, gaudiran de nits temàtiques i d’activitats estrella que no s’esperen!

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes