Colònies de Secundària

Colònies de Prehistòria

Durant les colònies els joves faran un recorregut per les diferents etapes de la prehistòria tot coneixent de primera mà els seus costums, característiques, evolució… A partir de diferents activitats, tallers i dinàmiques coneixeran, a través l’experimentació directa i de la pròpia vivència, com vivien els humans en la prehistòria.

El Clar del Bosc

Treball de Síntesi

Veure índex

Previous
Next
Previous
Next

Colònies de Medieval

En aquestes colònies ens endinsarem en l’edat medieval, on reviurem a través de les històries i indrets que visitarem com es vivia en aquesta època. Coneixerem els diferents oficis que es practicaven posant-nos en la pell dels treballadors, descobrirem com estava organitzada la societat i els trets característics de l’art i l’arquitectura.

Mas Gircós

Treball de Síntesi

Veure índex

Colònies d'Ecologia, Sostenibilitat i Solidaritat

Al llarg de l’estada de colònies ens introduirem en el món de l’ecologia, la sostenibilitat i la solidaritat. A partir de diverses dinàmiques i experiències els joves es replantejaran els valors de la societat en la que vivim i prendran consciència de les conseqüències dels seus actes.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Treball de Síntesi

Veure índex

Previous
Next
Previous
Next

Colònies en Anglès

A Alba Serveis Educatius som molt conscients de la importància de l’anglès a les aules i, sobretot, pel futur dels joves. És per aquest motiu que oferim l’opció de realitzar les activitats dels programes de colònies en anglès.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Treball de Síntesi

Veure índex

Colònies d'Aventura

Al llarg d’aquestes colònies ens convertirem en grans aventurers i aventureres! A través de les diferents activitats com l’escalada en rocòdrom, el Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants i el tir amb arc, entre d’altres, descobrirem els nostres límits i ens proposarem superar-los plegats. 

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Treball de Síntesi

Previous
Next
Previous
Next

Colònies de Circ

Durant les colònies escolars de circ visitarem el màgic Circusland, el Palau Internacional de les Arts del Circ més gran d’Europa, situat al cor de la vila comtal de Besalú. Ens ho passarem pipa amb una excursió que deixarà a les i els alumnes amb la boca oberta i amb ganes de saber més sobre l’univers circense!

Mas Gircós

Possibilitat d'anglès

Colònies de Volcans

Les nostres estades de colònies són una gran oportunitat per aprendre sobre els volcans. Experimentant i sentint els conceptes, expliquem la geologia com allò que és: un succés d’esdeveniments increïbles i fenomenals. En definitiva, tan atractiva com un conte.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Treball de Síntesi

Veure índex

Previous
Next

Les nostres cases de colònies

Les nostres cases de colònies, repartides per tota la província de Girona, estan situades en plena natura, en un entorn saludable lluny d’aglomeracions.

Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes).

Totes elles compten amb unes completes i renovades instal·lacions tant interiors com exteriors.

El Clar del Bosc

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt