Colònies d'estiu de 10 a 13 anys

Aconsegueix un 5% de descompte per a les colònies d'estiu 2024!

Actualment, les inscripcions a les colònies d'estiu 2024 encara no estan obertes. Si vols ser la primera o primer a assabentar-te de totes les novetats, pots deixar-nos el teu contacte sense cap compromís i premiarem el teu interès amb un 5% de descompte.

Deixa'ns el teu email i t'avisarem quan obrim inscripcions!

Previous
Next

Colònies Anglès 50% + Multiaventura

Colònies 50% en anglès on els joves agafaran confiança i practicaran la llengua anglesa de manera lúdica alhora que experimentaran i treballararan la creativitat, les aptituds expressives i el seu talent en l’Alba Estiu’s Got Talent! Tot això amb activitats d’alta aventura.

Mas Gircós, Besalú

410€/setmana

820€/quinzena

Juny i juliol
Activitats estrella

Camp d'aventura, rutes d'orientació, visita a Besalú, itineraris de natura, English games, activitats d'arts escèniques en anglès i més!

Programa d'activitats

Descarregar

Colònies Multiaventura-Natura

Les nostres colònies ofereixen un programa ple d’esports d’aventura. Les instal·lacions disposen de piscina, espais d’esport, rocòdrom, pista de tir amb arc i un impressionant Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants. També recorrerem camins fent senderisme per un entorn natural privilegiat!

Mas Gircós, Besalú

410€/setmana

820€/quinzena

Juny i juliol
Activitats estrella

Trekkings, rocòdrom, tir amb arc, camp d'aventura, excursió a Besalú, banys a gorgues, bivac sota les estrelles, nits temàtiques, festa holi i molt més!

Programa d'activitats

Descarregar

Previous
Next
Previous
Next

Colònies d'Hípica + Multiaventura

Durant l’estada de colònies conviurem diàriament amb cavalls aprenent tècniques d’equitació i passejant amb ells enmig de la natura. Tot això combinat amb el programa d’alta aventura on realitzaran activitats esportives gaudint de les fantàstiques instal·lacions de les cases de colònies.

Mas Gircós, Besalú

460€/setmana

920€/quinzena

Juny i juliol
Activitats estrella

Classes d'equitació, cura dels cavalls, itineraris de natura al galop, activitats i rutes d'aventura, excursió a Besalú, gimcanes, nits temàtiques, festa holi i molt més!

Programa d'activitats

Descarregar

La casa de colònies

Mas Gircós és una de les cases de colònies referents a la comarca de la Garrotxa. Es troba a Sant Ferriol, a escassos quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, i a només 3km de la vila comtal de Besalú.

En els darrers anys, a Mas Gircós s’han dut a terme diferents reformes, millorant les instal·lacions i augmentant la seva capacitat.

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt