Sortides escolars d'un dia

Sortides escolars E. INFANTIL I C. INICIAL

Colònies per a educació infantil i cicle inicial

Excursió al Bosc de les Fades

Rodejats de boscos amb arbres de gran alçada, El Clar del Bosc convida a la fantasia i és un entorn idílic per a l’ambientació d’aquesta sortida on nens i nenes s’aproparan a la natura.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Activitats teatralitzades

Excursió Medieval

Durant la sortida experimentarem l’anhel de repte i superació dels cavallers medievals i descobrirem els costums, les eines, les tècniques, la cultura i els personatges de l’època.

Mas Gircós

Camp de torneig medieval

Albaestiu-2023-10-scaled.jpg

Excursió Expressa't

En aquesta excursió els nens i nenes s’aproparan a l’expressió i a l’art, tot fomentant la seva creativitat. Al voltant d’un eix central presentat per una sèrie de personatges, podran experimentar els diversos llenguatges artístics.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Treball d'emocions

Excursió Salvem el Picot

Durant l’estada de colònies ens rodejarem de la fauna i la flora de la Garrotxa i d’El Pla de l’Estany. Tot admirant les meravelles naturals veurem com necessiten que siguem respectuosos i que les cuidem per a poder mantenir l’equilibri de la vida i del planeta.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Entorn natural

Sortides escolars C. MITJÀ, C. SUPERIOR I SECUNDÀRIA

Colonies-estiu-esports-aventura

Excursió Natura i Esports

L’entorn natural de les nostres cases ens convida a fer activitats físiques i a aprendre sobre la natura que ens envolta. Tot això emmarcat dins un programa educatiu que enriqueix el desenvolupament psicomotriu dels participants i promou el treball en equip.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Entorn natural

Excursió Multiaventura

Els espectaculars boscos verticals de ponts i tirolines són la gran sensació per als nens i joves a Mas Gircós i a El Clar del Bosc. Tota una experiència que es complementa amb l’escalada al rocòdrom, el tir amb arc, trekking i altres activitats.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Bosc Vertical

Alba Serveis - El Clar del Bosc (Colònies)-102
Colònies escolars cicle mitjà i superior

Excursió Aventura Medieval

L’Aventura Medieval ens porta a visitar la vila comtal de Besalú, que ja des d’un inici ens submergeix en una història que ens convertirà en cavallers i altres personatges de l’època.

Mas Gircós

Camp de torneig medieval

Excursió Volcans

L’experimentació ens acostarà a un patrimoni natural únic amb espais de singular bellesa com el volcà de Santa Margarida, les grederes del volcà Croscat, la Fageda d’en Jordà i la cinglera de Castellfollit de la Roca entre d’altres.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Quadern de camp

Les nostres cases de colònies

Les nostres cases de colònies, repartides per tota la província de Girona, estan situades en plena natura, en un entorn saludable lluny d’aglomeracions.

Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes).

Totes elles compten amb unes completes i renovades instal·lacions tant interiors com exteriors.

El Clar del Bosc

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt