Sortides d'un dia

E. INFANTIL I C. INICIAL

Dins el Bosc de les Fades

Rodejats de boscos amb arbres de gran alçada, El Clar del Bosc convida a la fantasia i és un entorn idílic per a l’ambientació d’aquesta sortida on nens i nenes s’aproparan a la natura.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Activitats teatralitzades

Medieval

Durant la sortida experimentarem l’anhel de repte i superació dels cavallers medievals i descobrirem els costums, les eines, les tècniques, la cultura i els personatges de l’època.

Mas Gircós

Camp de torneig medieval

Expressa't

El pallasso Tombo acompanya els nens i nenes per diverses arts escèniques i els fa descobrir habilitats que posseeixen, ensenyant-los com potenciar-les. Aprendran a fer mim i clown, a preparar l’atrezzo i les disfresses.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Treball d'emocions

Salvem el Picot

Durant l’estada de colònies ens rodejarem de la fauna i la flora de la Garrotxa i d’El Pla de l’Estany. Tot admirant les meravelles naturals veurem com necessiten que siguem respectuosos i que les cuidem per a poder mantenir l’equilibri de la vida i del planeta.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Entorn natural

C. MITJÀ, C. SUPERIOR I SECUNDÀRIA

Natura i Esports

L’entorn natural de les nostres cases ens convida a fer activitats físiques i a aprendre sobre la natura que ens envolta. Tot això emmarcat dins un programa educatiu que enriqueix el desenvolupament psicomotriu dels participants i promou el treball en equip.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Entorn natural

Multiaventura

Els espectaculars boscos verticals de ponts i tirolines són la gran sensació per als nens i joves a Mas Gircós i a El Clar del Bosc. Tota una experiència que es complementa amb l’escalada al rocòdrom, el tir amb arc, trekking i altres activitats.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Bosc Vertical

Aventura Medieval

L’Aventura Medieval ens porta a visitar la vila comtal de Besalú, que ja des d’un inici ens submergeix en una història que ens convertirà en cavallers i altres personatges de l’època.

Mas Gircós

Camp de torneig medieval

Volcans

L’experimentació ens acostarà a un patrimoni natural únic amb espais de singular bellesa com el volcà de Santa Margarida, les grederes del volcà Croscat, la Fageda d’en Jordà i la cinglera de Castellfollit de la Roca entre d’altres.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Quadern de camp

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes