Estades de colònies per a Entitats

Descobreix les nostres activitats i cases de colònies per a grups

Alba Serveis - El Clar del Bosc (Colònies)-16

Colònies per a Esplais i Escoltes

Preparem estades de colònies per a Centres d’Esplai i Agrupaments Escoltes amb l’objectiu de facilitar-los un espai idoni per l’educació en el temps lliure enmig de la natura. La tranquil·litat i la diversió estan assegurades.

Posem a la disposició dels esplais dues cases de colònies a la província de Girona. Les nostres cases de colònies estan situades en esplèndids paratges naturals que els esplais poden utilitzar com a zona d’acampada.

Els esplais que ho desitgin podran fer bivac i dormir sota el cel estrellat del Pla de l’Estany o entre les muntanyes de la Garrotxa. Unes nits impossibles d’oblidar!

Colònies per a AMPA’s

Des d’Albacolònies organitzem colònies escolars per a AMPA’s al llarg de tot el curs. Les colònies inclouen monitors 24 hores, activitats programades per nivells, diferents temàtiques personalitzades i possibilitat de servei d’autocar.

Les nenes i els nens gaudiran d’unes colònies amb el grup de classe en un entorn de natura que els portarà a viure noves experiències i a adquirir nous aprenentatges plegats.

Les mares i els pares no us haureu de preocupar de res!

Alba Serveis - El Clar del Bosc (Colònies)-97
Alba Serveis - El Clar del Bosc (Colònies)-33

Estades d'Associacions i Grups

Les nostres cases de colònies són l’opció ideal per a Associacions i Grups que volen gaudir integralment d’una casa de colònies. La distribució dels espais facilita la coordinació i el màxim aprofitament de les activitats.

L’entorn de les nostres cases de colònies ofereix tota mena de possibilitats. Els grans grups que s’allotgen a Mas Gircós poden fer excursions a la vila comtal de Besalú o endinsar-se en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Per altra banda, els voltants d’El Clar del Bosc estan replets d’itineraris de natura que porten als grans grups a descobrir el Bosc de les Estunes o l’Estany de Banyoles.

Les nostres cases de colònies

Les nostres cases de colònies, repartides per tota la província de Girona, estan situades en plena natura, en un entorn saludable lluny d’aglomeracions.

Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes).

Totes elles compten amb unes completes i renovades instal·lacions tant interiors com exteriors.

El Clar del Bosc

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Ja pots reservar les teves Colònies d’Estiu a través del següent enllaç:

Desplaça cap amunt