Estades de colònies per a Entitats

Descobreix les nostres activitats i cases de colònies per a grups

Colonies-esplais-garrotxa

Colònies per a Esplais i Escoltes

Preparem estades de colònies per a Centres d’Esplai i Agrupaments Escoltes amb l’objectiu de facilitar-los un espai idoni per l’educació en el temps lliure enmig de la natura. La tranquil·litat, la qualitat i la diversió estan assegurades.

Posem a la disposició dels esplais dues cases de colònies a la província de Girona. Les nostres cases de colònies estan situades en esplèndids paratges naturals que els esplais poden utilitzar com a zona d’acampada.

Els esplais que ho desitgin podran fer bivac i dormir sota el cel estrellat del Pla de l’Estany o entre les muntanyes de la Garrotxa. Unes nits impossibles d’oblidar!

Colònies per a AMPA’s

Des d’Albacolònies organitzem colònies escolars per a AMPA’s al llarg de tot el curs. Les colònies inclouen monitors 24 hores, activitats programades per nivells, diferents temàtiques personalitzades i possibilitat de servei d’autocar.

Les nenes i els nens gaudiran d’unes colònies amb el grup de classe en un entorn de natura que els portarà a viure noves experiències i a adquirir nous aprenentatges plegats.

Les mares i els pares no us haureu de preocupar de res!

Estades d'Associacions i Grups

Les nostres cases de colònies són l’opció ideal per a Associacions i Grups que volen gaudir integralment d’una casa de colònies. La distribució dels espais facilita la coordinació i el màxim aprofitament de les activitats per a realitzar l’estada de colònies.

L’entorn de les nostres cases de colònies ofereix tota mena de possibilitats. Els grans grups que s’allotgen a Mas Gircós poden fer excursions a la vila comtal de Besalú o endinsar-se en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Per altra banda, els voltants d’El Clar del Bosc estan replets d’itineraris de natura que porten als grans grups a descobrir el Bosc de les Estunes o l’Estany de Banyoles.

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Ja pots reservar les teves Colònies d’Estiu a través del següent enllaç: