Colònies per a AMPA's

Sabem que, en algunes ocasions, l’AMPA de l’escola és l’encarregada d’organitzar les sortides i colònies del grup escolar dels seus fills i filles. Si aquest és el vostre cas i esteu buscant una casa de colònies amb professionals del lleure que s’encarreguin de dinamitzar l’estada dels vostres nens i nenes, Albacolònies us ho posa fàcil!

Monitoratge 24 hores

Al llarg de l’estada de colònies els monitors estan en tot moment a la casa de colònies amb els nens i nenes. Durant la nit, es realitzen torns de vetlla per tal d’assegurar que es respecta el temps de descans de tot el grup.

Colònies personalitzades

Cada grup escolar és únic i és per això que a les nostres cases de colònies elaborem programes de colònies a mida. Els nens i nenes podran gaudir de tota mena d’activitats, tant lúdiques i físiques com educatives.  L’aprenentatge i la diversió formen un gran equip!

Camp d'aventura

Les cases de colònies Mas Gircós i El Clar del Bosc compten amb un Bosc Vertical de tirolines i ponts que trauran l’aventurer que porten dins. Completaran unes emocionants colònies amb altres activitats d’aventura com escalar el rocòdrom o practicar el tir amb arc.

Previous
Next

Estades a Mas Gircós

Els voltants de Mas Gircós ofereixen tota mena de possibilitats. Els grups que s’allotgen a la casa de colònies poden fer excursions a la vila comtal de Besalú, escalada a Sadernes, banyar-se al riu o a les gorgues, descobrir coves, visitar Sant Sepulcre de Palera i un llarg etcètera d’activitats.

Estades a El Clar del Bosc

L’entorn de la casa de colònies El Clar del Bosc és ideal per a aquells grups que volen gaudir de diferents activitats. Poden fer múltiples rutes de senderisme, excursions al Bosc de les Estunes, una volta i un bany a l’Estany de Banyoles o bé una visita al Parc Neolític de la Draga.

Previous
Next

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt