Les nostres cases de colònies a Girona

Les nostres cases estan ubicades per tot el territori català, especialment a la Garrotxa i el Pla de l’Estany.
Disposem de cases de colònies a Girona i també cases de colònies a Tarragona.

Alba Serveis - Mas Gircós-47

Casa de colònies a la Garrotxa

MAS GIRCÓS

Mas Gircós es troba a pocs kms del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, i a només 3km de la vila comtal de BesalúDestaquen, entre altres equipaments, un camp de torneig medieval i un circuit pel Bosc Vertical amb tirolines i ponts flotants, tres àmplies sales polivalents, una piscina i un rocòdromActualment, és una de les cases de colònies referents a la Garrotxa

Capacitat

174 places

Besalú, Girona

Sant Ferriol, s/n, 17850

Casa de colònies al Pla de l'Estany

EL CLAR DE BOSC

El Clar del Bosc és una magnífica casa de colònies situada enmig dels boscos del Pla de l’Estany, a 5km de l’Estany de Banyoles i a poc més de 20km del Parc Natural de la Zona Volcànica de la GarrotxaLes instal·lacions són molt completes amb pistes esportives, piscina, rocòdrom, camp de tir amb arc i un parc infantil. Destaca el circuit d’aventura del Bosc Vertical, amb tirolines i ponts flotants.

Capacitat

210 places

Banyoles, Girona

Ctra. Pujarnol, km 5, 17834

Alba Serveis - El Clar del Bosc-4

Més cases de colònies a Catalunya

Casa de colònies "Els Arcs".

Casa de colònies a Santa Pau

ELS ARCS

La casa de colònies Els Arcs es troba ubicada dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a prop de la Fageda d’en Jordà i de la vila medieval de Santa Pau. Aquesta casa de colònies està rodejada de camps de cultiu, bestiar, prats, boscos i un gran jardí.

Casa de colònies a Batet de la Serra

LA COMADEMONT

La Comademont és una masia pairal restaurada del segle XIII. Està situada a la població de Batet de la Serra, a pocs minuts del centre d’Olot, i envoltada de boscos, prats i camps de conreu. Un cop a la casa podreu gaudir del jardí, les grans esplanades per a jocs i les vistes als Pirineus.

Casa de colònies
Casa de colònies a La Garrotxa

Casa de colònies a Olot

LA CANOVA

La casa de colònies La Canova està situada dins el terme municipal d’Olot. Es troba al bell mig del Parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, davant del volcà Croscat, a 800m de la Fageda d’en Jordà i a 1.500m del volcà de Santa Margarida.

Casa de colònies a Sant Carles de la Ràpita

LA RÀPITA

La Ràpita és una casa de colònies situada a 3km de Sant Carles de la Ràpita, al bell mig del Delta de l’Ebre. Destaquen les seves instal.lacions esportives amb piscina, frontó, pista poliesportiva, camp de futbol i camp de futbito.

Entrada a una de les nostres cases.
Casa de colònies

Casa de colònies a Banyoles

CAL FERRER

Cal Ferrer és una casa de colònies situada a la comarca del Pla de l’Estany, a la població de Porqueres, a uns 2km de l’Estany de Banyoles i a uns 5km del centre de Banyoles. És una construcció de planta baixa adaptada per a persones amb discapacitats físiques.

Casa de colònies a Esponellà

CAN QUÉ

Can Qué és un masia del segle XII que està totalment restaurada i situada als afores d’Esponellà, a la comarca del Pla de l’Estany. Es troba en plena natura, en un indret on la vegetació i la fauna són molt diverses gràcies a la proximitat que hi ha amb el riu Fluvià.

Casa-de-colonies-Can-Que

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt