Les nostres cases de colònies

MAS GIRCÓS

Mas Gircós és una masia anterior al segle XVII. Es troba a pocs quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa i a només 3 quilòmetres de la vila comtal de Besalú. Actualment és una de les cases de colònies referents a la Garrotxa.

Destaquen, entre altres equipaments de la casa de colònies, un camp de torneig medieval i un circuit pel Bosc Vertical amb tirolines i ponts flotants, tres àmplies sales polivalents, una piscina i un rocòdrom

EL CLAR DE BOSC

El Clar del Bosc és una magnífica casa de colònies situada enmig dels boscos del Pla de l’Estany, a 5km de l’Estany de Banyoles i a poc més de 20km del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà.

Les instal·lacions de la casa de colònies són molt completes amb pistes esportives, piscina, rocòdrom, camp de tir amb arc i un parc infantil. Destaca entre totes elles el circuit del Bosc Vertical, on els nens poden moure’s per ponts flotants, d’arbre en arbre i saltar en tirolina.

Més cases de colònies

Casa de colònies "Els Arcs".

ELS ARCS

La casa de colònies Els Arcs es troba ubicada dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a prop de la Fageda d’en Jordà i de la vila medieval de Santa Pau. Aquesta casa de colònies està rodejada de camps de cultiu, bestiar, prats, boscos i un gran jardí.

LA COMADEMONT

La Comademont és una masia pairal restaurada del segle XIII. Està situada a la població de Batet de la Serra, a pocs minuts del centre d’Olot, i envoltada de boscos, prats i camps de conreu. Un cop a la casa podreu gaudir del jardí, les grans esplanades per a jocs i les vistes als Pirineus.

Casa de colònies
Casa de colònies a La Garrotxa

LA CANOVA

La casa de colònies La Canova està situada dins el terme municipal d’Olot. Es troba al bell mig del Parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, davant del volcà Croscat, a 800m de la Fageda d’en Jordà i a 1.500m del volcà de Santa Margarida.

LA RÀPITA

La Ràpita és una casa de colònies situada a 3km de Sant Carles de la Ràpita, al bell mig del Delta de l’Ebre. Destaquen les seves instal.lacions esportives amb piscina, frontó, pista poliesportiva, camp de futbol i camp de futbito.

Entrada a una de les nostres cases.
Casa de colònies

CAL FERRER

Cal Ferrer és una casa de colònies situada a la comarca del Pla de l’Estany, a la població de Porqueres, a uns 2km de l’Estany de Banyoles i a uns 5km del centre de Banyoles. És una construcció de planta baixa adaptada per a persones amb discapacitats físiques.

CAN QUÉ

Can Qué és un masia del segle XII que està totalment restaurada i situada als afores d’Esponellà, a la comarca del Pla de l’Estany. Es troba en plena natura, en un indret on la vegetació i la fauna són molt diverses gràcies a la proximitat que hi ha amb el riu Fluvià.

Casa-de-colonies-Can-Que

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes