Colònies escolars E. INFANTIL I C. INICIAL

Les colònies per als més petits són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats per monitors professionals, els nens i nenes trobaran el seu propi espai en el grup. Les activitats dissenyades pel Departament Educatiu estan inspirades en la creativitat, el desenvolupament psicomotriu, la convivència i l’autonomia.

Durant la seva estada a la casa de colònies escolars els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial seran protagonistes del relat d’un conte que emmarca les diferents activitats de colònies de fantasia, de medieval, de natura, de granja i colònies escèniques adaptades amb un eix temàtic i ambientades amb personatges.

Colònies escolars C. MITJÀ I SUPERIOR

Els programes d’activitats dirigits a nens i nenes de Cicle Mitjà i Cicle Superior han estat dissenyats seguint els principis pedagògics d’Alba Serveis Educatius, on l’experiència interpersonal, amb la natura i amb la resta de companys fan de les colònies una vivència inoblidable.

Els alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior gaudiran de programes de colònies escolars de volcans, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies de prehistòria, colònies de granja i colònies en anglès.

Colònies escolars SECUNDÀRIA

Els joves podran gaudir de nombroses i variades activitats dins els programes de colònies escolars de Secundària dissenyats i conduits per l’equip de monitors d’Albacolònies.
Oferim programes de colònies escolars en anglès, colònies d’aventura, colònies d’ecologia i sostenibilitat, colònies de medieval, colònies prehistòria, colònies de volcans i Treballs de Síntesi.

Els Treballs de Síntesi són una part important dels nostres programes de colònies escolars de Secundària. Tenim a la vostra disposició Treballs de Síntesi sobre volcans, ecologia, solidaritat i sostenibilitat, medieval, prehistòria… Són molts els Treballs de Síntesi que vertebrem entorn l’estada de colònies escolars de Secundària.

SORTIDES D'UN DIA

A banda de les estades de colònies escolars, també organitzem sortides escolars d’un dia amb activitats a les nostres cases de colònies i excursions escolars a punts de gran interès com el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Fageda d’en Jordà, la vila comtal de Besalú o les coves prehistòriques de Serinyà, entre altres.

L’equip de monitors d’Albacolònies us espera per acompanyar-vos durant les vostres sortides escolars amb experiències inoblidables. Durant les vostres sortides escolars us guiarem i mostrarem els volcans de la Garrotxa, les viles medievals, poblats prehistòrics… També gaudirem de l’aventura i la natura a les instal·lacions de les nostres cases de colònies.

ESCOLA DE VOLCANS

Amb la finalitat d’aprofundir en el coneixement de l’entorn geològic, vam crear l’Escola de Volcans. Pretenem d’aquesta manera innovar en la manera de fer conèixer el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Durant l’estada de les colònies ens introduirem en els Volcans de la Garrotxa i els seus voltants. Coneixerem de ben a prop alguns dels volcans més emblemàtics de la zona, així com també altres llocs d’interès: la Fageda d’en Jordà, els volcans Croscat i Santa Margarida, el Museu dels Volcans d’Olot o Castellfollit de la Roca.

També us oferim material pedagògic complementari com quaderns de camp per a Primària i Treballs de Síntesi per a Secundària

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes