Colònies escolars E. INFANTIL I C. INICIAL

Les colònies per als més petits són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats per monitors professionals, els nens i nenes trobaran el seu propi espai en el grup. Les activitats dissenyades pel Departament Educatiu estan inspirades en la creativitat, el desenvolupament psicomotriu, la convivència i l’autonomia.

Colònies escolars C. MITJÀ I SUPERIOR

Els programes d’activitats dirigits a nens i nenes de Cicle Mitjà i Cicle Superior han estat dissenyats seguint els principis pedagògics d’Alba Serveis Educatius, on l’experiència interpersonal, amb la natura i amb la resta de companys fan de les colònies una vivència inoblidable.

Colònies escolars SECUNDÀRIA

Els treballs de síntesi són una part important dels nostres programes de Secundària. Medieval, volcans, ecologia, sostenibilitat, medi ambient… són molts els camps que vertebrem entorn l’estada de colònies escolars. Els joves podran gaudir de nombroses i variades activitats dins els programes dissenyats i conduits per l’equip de monitors d’Alba Serveis Educatius.

SORTIDES D'UN DIA

A banda de les estades de colònies, també organitzem fantàstiques sortides d’un dia amb activitats a les nostres cases de colònies i excursions a punts de gran interès com el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Fageda d’En Jordà, la vila comtal de Besalú o les coves prehistòriques de Serinyà, entre altres.

ESCOLA DE VOLCANS

Amb la finalitat d’aprofundir en el coneixement de l’entorn geològic i fer-lo més accessible a tots els nostres visitants, vam crear l’Institut de Divulgació Volcànic i Geològic de la Garrotxa. Pretenem d’aquesta manera innovar en la manera de divulgar i fer conèixer els volcans i la geologia de la comarca.

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes