Colònies Escolars 2023-24

Descobreix els nostres campaments escolars temàtics

Previous
Next

Colònies escolars E. Infantil i C. Inicial

Les colònies infantils són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats per monitors professionals, els nens i nenes trobaran el seu propi espai en el grup. Les activitats dissenyades pel Dept. Educatiu estan inspirades en la creativitat, el desenvolupament psicomotriu, la convivència i l’autonomia.

Durant la seva estada de colònies els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial seran protagonistes del relat d’un conte que emmarca les diferents activitats de colònies de fantasia, de medieval, de natura, de granja i escèniques adaptades amb un eix temàtic i ambientades amb personatges.

Colònies escolars C.Mitjà i Superior

Els programes d’activitats dirigits a nens i nenes de Cicle Mitjà i Cicle Superior han estat dissenyats seguint els principis pedagògics d’Alba Serveis Educatius, on l’experiència interpersonal, amb la natura i amb la resta de companys fan de les colònies una vivència inoblidable.

Els alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior gaudiran de programes de colònies escolars de volcans, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies de prehistòria, colònies de granja i colònies en anglès.

Previous
Next
Previous
Next

Colònies escolars Secundària

Els joves podran gaudir de variades activitats dins els programes de colònies escolars de Secundària dissenyats i conduits per l’equip de monitors d’Albacolònies.
Oferim programes de colònies d’educació en anglès, colònies d’aventura, colònies d’ecologia i sostenibilitat, colònies de medieval, colònies prehistòria, colònies de volcans i Treballs de Síntesi.

Tenim a la vostra disposició Treballs de Síntesi sobre volcans, ecologia, solidaritat i sostenibilitat, medieval, prehistòria… Són molts els Treballs de Síntesi que vertebrem entorn l’estada de colònies escolars de Secundària.

Sortides d'un dia

També organitzem sortides escolars d’un dia amb activitats a les nostres cases de colònies i excursions escolars a punts de gran interès com el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Fageda d’en Jordà, la vila comtal de Besalú o les coves prehistòriques de Serinyà, entre altres.

L’equip de monitors d’Albacolònies us espera per acompanyar-vos durant les sortides escolars amb experiències inoblidables. Us guiarem i mostrarem els volcans de la Garrotxa, les viles medievals, poblats prehistòrics… També gaudirem de l’aventura i la natura a les instal·lacions de les nostres cases de colònies.

Previous
Next
Previous
Next

Escola de volcans

Colònies d’educació amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement de l’entorn geològic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, vam crear l’Escola de Volcans.

Durant l’estada de les colònies ens introduirem en els Volcans de la Garrotxa i en coneixerem alguns dels volcans més emblemàtics i altres llocs d’interès: la Fageda d’en Jordà, el Museu dels Volcans d’Olot o Castellfollit de la Roca.

Posem a la vostra disposició material pedagògic complementari com quaderns de camp per a Primària i Treballs de Síntesi per a Secundària.

Les nostres cases de colònies

Les nostres cases de colònies, repartides per tota la província de Girona, estan situades en plena natura, en un entorn saludable lluny d’aglomeracions.

Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes).

Totes elles compten amb unes completes i renovades instal·lacions tant interiors com exteriors.

El Clar del Bosc

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt