Colònies per a Esplais i Escoltes

Si el vostre Centre Esplai o Agrupament Escolta està buscant un allotjament on poder passar uns dies plens d’activitats a l’aire lliure… Esteu al lloc indicat! Volem facilitar-vos un espai idoni per l’educació en el lleure enmig de la natura, on la tranquil·litat, la qualitat i la diversió estan assegurades.

Allotjament

Albacolònies posa a la vostra disposició dues cases de colònies a la província de Girona. Mas Gircós, a la Garrotxa, disposa de 174 places. El Clar del Bosc, al Pla de l’Estany, pot rebre a grups de fins a 210 integrants. Les instal·lacions d’ambdues cases són d’allò més completes, amb dormitoris renovats i sales polivalents.

Activitats i zona d'acampada

Els equipaments i l’entorn de les nostres masies són ideals per dur-hi a terme tota mena d’activitats: d’aventura, de natura, de relaxació, jocs cooperatius, esports… A més, els grups que ho desitgin podran fer bivac i dormir sota el cel estrellat del Pla de l’Estany o entre les muntanyes de la Garrotxa!

En plena natura

Les nostres cases de colònies estan situades en esplèndids paratges naturals. Les rodegen més de 70 hectàrees de natura, amb tots els avantatges que això suposa, tant en l’àmbit físic com en el terreny emocional i conductual. Us ho passareu pipa en un espai immillorable!

Previous
Next

Estades a Mas Gircós

Els voltants de Mas Gircós ofereixen tota mena de possibilitats. Els grups que s’allotgen a la casa de colònies poden fer excursions a la vila comtal de Besalú, escalada a Sadernes, banyar-se al riu o a les gorgues, descobrir coves, visitar Sant Sepulcre de Palera i un llarg etcètera d’activitats.

Estades a El Clar del Bosc

L’entorn de la casa de colònies El Clar del Bosc és ideal per a aquells grups que volen gaudir de diferents activitats. Poden fer múltiples rutes de senderisme, excursions al Bosc de les Estunes, una volta i un bany a l’Estany de Banyoles o bé una visita al Parc Neolític de la Draga.

Previous
Next

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt