Colònies d'Educació Infantil i Cicle Inicial

Colònies d'Aventura Medieval

La vila comtal de Besalú és un esplèndid testimoni de l’època medieval. Els seus carrerons i edificis ens ajudaran a contextualitzar les activitats que es realitzaran durant els dies d’estada a les colònies i serviran als nens i nenes per posar-se a la pell de nobles, artesans, monjos i cavallers.

Mas Gircós

Camp de torneig medieval

Previous
Next
Previous
Next

Colònies Salvem el Picot

Durant l’estada de colònies ens rodejarem de la fauna i la flora de la Garrotxa i d’El Pla de l’Estany. Tot admirant les meravelles naturals veurem com necessiten que siguem respectuosos i que les cuidem per a poder mantenir l’equilibri de la vida i del planeta.

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Entorn natural

Colònies El Bosc Màgic

En aquestes colònies ens endinsarem en el món de les fades i follets que viuen en els boscos dels voltants de la casa. El Guardià del Bosc ha desaparegut i els éssers fantàstics estan preocupats per ell i el seu entorn. Tots plegats, infants i follets, ajudarem a cuidar el bosc i a descobrir què ha passat amb el guardià. Serem capaços de trobar-lo?

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Activitats teatralitzades

Previous
Next
Previous
Next

Colònies de Granja

Al llarg de l’estada de colònies els nens i nenes prendran consciència sobre la vida a la granja, la feina que comporta i el respecte cap els animals. Coneixeran els animals des de tots els sentits, s’hi relacionaran d’una forma empàtica i perdran pors tenint-ne cura.

El Clar del Bosc

Animals i plantes

Colònies Expressa't

Expressar les nostres sensacions, emocions i vivències ens posa en contacte amb nosaltres mateixos. En aquesta estada de colònies els nens i nenes s’aproparan a l’expressió i a l’art, tot fomentant la seva creativitat. Al voltant d’un eix central presentat per una sèrie de personatges, podran experimentar els diversos llenguatges artístics. 

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Treball d'emocions

Previous
Next

Les nostres cases de colònies

Les nostres cases de colònies, repartides per tota la província de Girona, estan situades en plena natura, en un entorn saludable lluny d’aglomeracions.

Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes).

Totes elles compten amb unes completes i renovades instal·lacions tant interiors com exteriors.

El Clar del Bosc

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Scroll to Top