Colònies d'Educació Infantil i Cicle Inicial

Colònies d'Aventura Medieval

La vila comtal de Besalú és un esplèndid testimoni de l’època medieval. Els seus carrerons i edificis ens ajudaran a contextualitzar les activitats que es realitzaran durant els dies d’estada a les colònies i serviran als nens i nenes per posar-se a la pell de nobles, artesans, monjos i cavallers.

Mas Gircós

Camp de torneig medieval

Previous
Next
Previous
Next

Colònies El Bosc Màgic

En aquestes colònies ens endinsarem en el món de les fades i follets que viuen en els boscos dels voltants de la casa. El Guardià del Bosc ha desaparegut i els éssers fantàstics estan preocupats per ell i el seu entorn. Tots plegats, infants i follets, ajudarem a cuidar el bosc i a descobrir què ha passat amb el guardià. Serem capaços de trobar-lo?

Mas Gircós, El Clar del Bosc

Activitats teatralitzades

Colònies de Circ

Presentarem les colònies als infants i joves a través de dos personatges que duran el fil conductor de l’estada: l’Embolic i en Trapella. Tots dos es complementaran de forma còmica, fent riure, fent bromes i fent passar-ho bé a tots i totes les participants. Aquests es presentaran com a membres del circ, i la seva feina aquests dies de colònies és la d’ensenyar als nous aprenents tot allò que ells saben.

Mas Gircós

Treball d'emocions

Previous
Next

Les nostres cases de colònies

Les nostres cases de colònies, repartides per tota la província de Girona, estan situades en plena natura, en un entorn saludable lluny d’aglomeracions.

Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes).

Totes elles compten amb unes completes i renovades instal·lacions tant interiors com exteriors.

El Clar del Bosc

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt