Les colònies són una experiència saludable, i aquest any més que mai

Aquest estiu tornarem a córrer d’alegria a l’aire lliure, ens retrobarem amb la natura i recuperarem els vincles d’amistat

La passada setmana el Govern va expressar el seu compromís en fer possibles les activitats de lleure aquest estiu, amb mesures de seguretat i protecció per als infants i adolescents que hi participen i per a les persones que en tenen cura.

Des d’Albaestiu seguim treballant conjuntament amb el Departament de Salut perquè les colònies puguin desenvolupar-se amb tota seguretat.

A Albaestiu aplicarem totes i cada una de les mesures en les nostres colònies, buscant sempre que els valors que reforcem durant l’estada com la companyonia, l’educació, els hàbits saludables, la natura… es puguin gaudir amb les màximes garanties i sense que les colònies perdin la seva màgica i necessària essència.

Enguany la importància educativa de les colònies serà encara més rellevant perquè, a més, contribuiran a compensar la situació viscuda durant el confinament i tindran una funció de recuperació emocional. S’ha creat un grup de treball amb representants de les entitats de lleure i de l’administració per orientar algunes activitats en aquest sentit. Les colònies són una experiència saludable, i aquest any més que mai!

La casa de colònies Mas Gircós, al bell mig de la natura de la Garrotxa, es troba en un entorn saludable que consta de 75 hectàrees rurals, lluny de les aglomeracions. Durant les colònies d’estiu ens retrobarem i connectarem amb la natura i els espais oberts.

I és enmig de la natura que recuperarem el sentit de la comunitat, les interaccions socials, el forjament d’amistats i el contacte amb referents adults més enllà del nucli familiar.

Totes i tots els participants tindran a la seva disposició monitors i monitores per parlar amb ells del que necessitin. A més, incorporarem en el disseny educatiu de les activitats l’acompanyament emocional i la gestió de la incertesa i la por al desconegut.

Recordeu que podeu reservar la vostra plaça sense pagament per avançat i amb cancel·lació gratuïta fent servir el codi TOTANIRABE a l’hora de formalitzar la reserva.

Ens espera un estiu diferent, sí, però les emocions, l’alegria, la diversió, els vincles i les emocions per a tota la vida hi seran com sempre.

Us esperem aquest juliol a Mas Gircós amb totes les garanties i amb moltes, moltes ganes!

L’equip d’Albaestiu

Desplaça cap amunt