L’aventura d’aprendre l’anglès amb un mètode vivencial aquest estiu

Us proposem una aventura apassionant d’aprendre la llengua anglesa amb un mètode vivencial durant les colònies d’estiu 

Les colònies d’estiu són una experiència inoblidable en sí mateixes, fem que tampoc oblidin el que hi aprenen!

Durant les colònies d’estiu en anglès fem servir un mètode natural d’aprenentatge que prioritza la conversació, la comprensió auditiva i l’estímul de la memòria a través d’un enfocament pràctic. L’objectiu és que el nen o nena comenci a parlar l’anglès des del primer moment, d’una manera ràpida, senzilla i divertida. Tal i com hem après el nostre idioma matern, és a dir, d’una forma naturalment vivencial.

El fil conductor de les colònies en anglès és la participació dels infants i joves en el programa Alba Estiu’s Got Talent, un show on hauran de posar en pràctica la seva creativitat i imaginació. La finalitat del programa és preparar una actuació escènica on deixin anar tot el seu talent i les seves habilitats. En el procés creatiu, farem servir diversos elements com els jocs, la música i els tallers, entre d’altres.

En aquest enllaç trobareu les diferents opcions per a les colònies en anglès dels vostres fills i filles, ja siguin unes colònies 100% en anglès, o bé combinacions de colònies en anglès amb altres temàtiques com multiaventura o hípica.

Aquí podeu consultar els programes d’activitats de les colònies d’estiu en anglès per franjes d’edat:

Aquest estiu amb Albaestiu aprendrem l’anglès d’una forma vivencial, creativa, plena d’experiències i diversió, que facilitarà que l’aprenentatge de la llengua sigui permanent. Parafrejant a Benjamin Franklin:

”Digues-me alguna cosa i ho oblidaré,

Ensenya’m alguna cosa i la recordaré,

Fes-me participar i ho aprendré”

 

*Recordeu que podeu reservar la plaça de les colònies Albaestiu 2020 sense pagament per avançat fins al 31 de maig i amb cancel·lació gratuïta. Per fer-ho, a l’hora de formalitzar la reserva, heu d’aplicar el codi TOTANIRABE a l’apartat corresponent. 

L’equip d’Albacolònies

 

 

Desplaça cap amunt