Jornades de formació per a les colònies escolars

Com cada any, el Departament Educatiu d’Albacolònies organitza unes jornades de formació per a les estades de colònies escolars.

Durant dues setmanes, l’equip de monitores i monitors s’estarà formant a les cases de colònies Mas Gircós i El Clar del Bosc per oferir-vos un servei de colònies escolars que s’ajusti a les vostres expectatives en tots els sentis.

Estem molt contents de l’equip format, amb monitores i monitors que senten una gran passió per la seva feina i que preparen les estades de colònies i els continguts pedagògics amb professionalitat, ganes i il·lusió.

Excursions al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, pluja d’idees per crear noves activitats, repàs dels continguts de prehistòria, reflexions sobre ecologia, solidaritat i sostenibilitat… Són moltes les activitats que anirem realitzant al llarg d’aquestes primeres setmanes de febrer.

Ens motiva enormement formar-nos per millorar dia rere dia en les estades de colònies escolars i donar valor al Projecte Educatiu que hi ha al darrere.

Us deixem amb algunes imatges de la formació:

Desplaça cap amunt