Tret de sortida a les colònies Albaestiu 2019!

Ha arribat el gran moment! Ahir a la tarda vam donar el tret de sortida a les colònies Albaestiu 2019 amb la primera setmana de colònies Mas Gircós, en plena Garrotxa.

Va ser un dia ple d’emocions, de primeres vegades, de retrobaments i, sobretot, de molta il·lusió. Més de 120 nens i nenes van omplir de vida i alegria la casa, que ja han començat a fer seva.

Els pares i mares que ho van desitjar van poder fer una volta per les instal·lacions acompanyats pels responsables de les colònies. D’altres ja són veterans de les colònies Albaestiu i es coneixen Mas Gircós de pe a pa!

Us deixem algunes imatges de la rebuda de les famílies a la carpa:

També vam conèixer els guanyadors dels sortejos d’Instagram @albacolonies dels bonus regal de 250€ per a les colònies 2019, i vam fer-los entrega del premi corresponent. Enhorabona, ara a gaudir-ne al màxim!

Les properes setmanes de colònies, amb inici el 7 i el 14 de juliol, les viurem a la casa de colònies El Clar del Bosc, al Pla de l’Estany.

Si no heu tingut temps de reservar les colònies d’estiu i voleu que els vostres fills en gaudeixin durant la segona i/o tercera setmana de juliol, encara podeu reservar la vostra plaça Albaestiu aquí.

El millor de l’estiu comença a partir d’ara: SOM-HI!

Atentament,

L’equip d’Albaestiu

Desplaça cap amunt