No oblidarem mai la 1a setmana de les colònies Albaestiu 2019!

Diuen que les imatges valen més que mil paraules i en el cas de la primera setmana de les colònies Albaestiu 2019 no podem estar-hi més d’acord. Costa descriure tot el que hem viscut aquests 8 dies i 7 nits de colònies a Mas Gircós (Besalú), i és per això que aquí deixem un recull de fotografies que resumeixen perfectament el nostre lema: emocions per a tota la vida!

Hípica, camp d’aventura, rocòdrom, activitats en anglès, tir amb arc, manualitats, festa de l’escuma, festa de la pintura, excursions, piscina, nits temàtiques, jocs d’aigua, moments de relaxació, balls, sorpreses, itineraris de natura, cuina… Costa tant escollir el millor moment com fer-ne una selecció d’imatges. Cada activitat, cada joc, cada àpat i, en definitiva, cada instant han estat únics.

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els nens i nenes que hi han participat per la seva energia, alegria i il·lusió tan contagioses. La nostra feina és que passin un estiu genial en convivència amb altres companys i companyes, però els moments que ens regalen ells i elles a nosaltres no tenen preu. Les seves ganes de menjar-se el món són el nostre motor. Agraïm molt també als pares i mares la confiança en el nostre equip i l’elecció d’Albaestiu.

Aquesta setmana seguim amb les colònies Albaestiu 2019, ara des d’El Clar del Bosc, a Banyoles. Tot i que la primera setmana ha deixat el llistó molt alt, aquesta en la que estem immersos està sent igual d’inoblidable.

Atentament,

L’equip d’Albaestiu

Desplaça cap amunt