L’essència de les colònies Albaestiu en 10 punts

Quan arriben les vacances d’estiu comencen les colònies AlbaestiuUn entorn ple d’emoció i il·lusions on els nens i nenes passaran moments inoblidables envoltats de natura i d’un ambient saludable. Oferim colònies d’estiu de Multiaventura, d’Hípica i en AnglèsCombina-les com vulguis i crea records per sempre!

Colònies lúdiques, creatives i sense classes, amb professionals especialitzats. Oferim programes de colònies adaptats a diferents franges d’edat: de 7 a 9 anysde 10 a 13 anys i de 14 a 17 anys.

Tot això a la casa de colònies Mas Gircós, a la Garrotxa, un entorn natural privilegiat amb excursions úniques. Us resumim en 10 punts l’essència de les colònies Albaestiu per a què en conegueu tots els detalls:

 

1. Les temàtiques

Colònies de Multiaventura, Hípica i Anglès. Muntar a cavall, aprendre cançons en anglès, tirar-se en tirolina, visitar indrets únics de la Garrotxa… Podeu combinar les temàtiques com vulgueu. Gaudiran d’un estiu fent el que més els apassiona!

2. Les excursions

Farem senderisme i trekkings en plena natura. També passarem un dia a la vila comtal de Besalú, on entrarem al Circusland, el museu del circ més gran d’Europa. Tampoc faltarà el dia d’excursió a les magnífiques gorgues de Sadernes.

3.Les activitats estrella

Aquest estiu estarà ple de novetats! Ens ho passarem pipa fent un nou circut d’Humor Amarillo amb proves d’agilitat, equilibri i obstacles. També gaudirem de gimcanes aquàtiques, d’un Escaperoom, d’una festa holi i d’una nit de bivac sota les estrelles.

4. La casa de colònies

Mas Gircós és una esplèndida masia situada a pocs kilòmetres de Besalú, i una de les cases de colònies referents a la Garrotxa. Disposa d’unes completes instal·lacions que inclouen un camp d’aventura, piscina, rocòdrom i sales polivalents, entre d’altres. Registre XCIJ: 252.

5. L’alimentació

L’alimentació saludable, variada i de qualitat és un dels punts forts d’Albaestiu. Volem afavorir la salut dels nens i nenes amb ingredients de proximitat i també amb alguns d’ecològics. Tractem qualsevol al·lèrgia i/o intolerància alimentària.

6. L’equip de monitors/es

El nostre equip està format per monitors/es i directors/es de lleure degudament titulats segons el Decret 267/2016. Per a cada temàtica de colònies comptem amb monitores i monitors especialitzats, motivadors, responsables, professionals i molt divertits.

7. Les dates

Entre el 28 de juny i el 26 de juliol podreu escollir les dates que més d’adaptin a les vostres necessitats. A més, us oferim estades tant de 8 dies com de 15 dies, amb un preu especial per a les quinzenes.

8. Les promocions

Volem facilitar-vos la tasca d’organitzar les colònies en tots els sentits. Oferim descomptes per a antics clients, germans i grups. També sortegem 250€ entre tots els inscrits al nostre Instagram @albacoloniesPensem en ells, però també en vosaltres!

9. El blog de les colònies

Al llarg de tota l’estada podreu seguir les seves colònies per mitjà d’un blog intern on només vosaltres tindreu accés. Imatges, vídeos, resums del seu dia… Els sentireu ben a prop.

10. Els valors d’Albaestiu

Albaestiu compta amb més de 25 anys d’experiència en el món del lleure. La nostra missió és acompanyar els menuts en la incorporació de valors essencials a través de vivències úniques com són les colònies d’estiu.

 

Més informació i reserves:

www.albaestiu.com

info@albaserveis.com

972 59 05 07

 

Veniu a viure un estiu ple d’emocions per a tota la vida!

L’equip d’Albaestiu

Desplaça cap amunt