Posem-hi tots de la nostra part: junts #TotAniràBé

Des d’Alba Serveis Educatius també volem i necessitem mostrar la nostra profunda preocupació envers la delicada situació del sector del lleure educatiu. L’impacte del Coronavirius en plena campanya de colònies escolars és un cop molt dur per a totes les cases de colònies.

Tant les empreses de lleure com tots i cada un dels seus treballadors (personal d’atenció al públic, departament educatiu, equip de monitores i monitors, equip de cuina, de neteja, de manteniment…) s’han vist enormement afectats pel tancament dels centres escolars.

Diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò de la complicada situació de les cases de colònies:

  • La Vanguardia: https://www.lavanguardia.com/vida/20200319/474261719635/patronal-empresas-ocio-y-educacion-catalana-critica-ambiguedad-de-ayudas.html
  • Europapress: https://www.europapress.es/catalunya/noticia-acellec-avisa-sector-ocio-educativo-queda-situacion-delicada-20200319175521.html
  • Al Dia: https://www.aldia.cat/catalunya/noticia-coronavirus-lacellec-avisa-sector-loci-educatiu-queda-situacio-delicada-20200319180520.html
  • El diari de l’Educació: https://diarieducacio.cat/els-monitors-de-lleure-i-menjadors-contra-les-cordes-per-laturada-escolar/

Ara més que mai necessitem la comprensió i el suport de les escoles i els seus docents, amb gestos com la reprogramació de les colònies que no s’han pogut fer. Suspendre temporalment les colònies farà que la crisi del nostre sector sigui també temporal. Anul·lar les colònies, pel contrari, podria fer que moltes cases de colònies haguessin de tancar de forma permanent.

La col·laboració és la clau per fer front a aquesta crisi. Nosaltres farem tot el que estigui a les nostres mans per oferir a les escoles noves dates de colònies, buscar les cases que més s’adaptin a les seves necessitats i gestionar de nou amb un somriure tota la feina prèvia a l’estada de colònies.

Moltes gràcies, mestres, AMPA’s i famílies, per la vostra predisposició. El nostre agraïment cap a la vostra comprensió és infinit.

Ara toca quedar-nos a casa. Si totes i tots hi posem de la nostra part, abans tornarà tot a la normalitat i ben aviat omplirem de nou les cases de colònies. Junts #TotAniràBé!

L’equip d’Alba Serveis Educatius

Desplaça cap amunt