Preguntes freqüents

1. Hi ha un acollidor/a o director/a de la casa durant les colònies escolars?

Hi ha una persona responsable del grup durant tota l’estada de colònies de l’escola. Aquesta persona farà estada dia i nit a la casa i serà la persona de contacte dels mestres per a qualsevol tema que sorgeixi durant els dies de les colònies.  

2. Quin és el punt de trobada el primer dia de les colònies escolars?

El punt de trobada dependrà del programa d’activitats que escolleixi l’escola. Tant pot ser la mateixa casa de colònies com algun altre indret (Besalú, Santa Pau, la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Museu dels Volcans a Olot, l’estany de Banyoles, etc).

3. Quina és la ruta que ha de fer l'autocar el primer dia de les colònies escolars?

  • Si el punt de trobada és la casa de colònies, l’autocar deixa el grup a la casa directament.
  • Si el punt de trobada és l’estany de Banyoles, Besalú, Santa Pau, Castellfollit de la Roca o el Museu dels Volcans, l’autocar de l’escola deixa el grup en aquests punts, s’espera a que finalitzin l’activitat i a les 12:30h aprox. els porta a la casa de colònies.
  • Si el punt de trobada és la Zona Volcànica de la Garrotxa, l’autocar deixa el grup en aquest punt i tot seguit se’n va a la casa de colònies a deixar les motxilles. Fi del servei. El grup va a la casa de colònies a la tarda amb un autocar d’Alba Serveis Educatius que oferim gratuïtament. 

4. Què mengen els nens/es durant les colònies?

Els cereals, les verdures, els llegums i la fruita són els aliments principals dels nostres menús, complementats amb carn d’au, peix i, en menor mesura, carn vermella o bé amb altres fonts proteiques per a menús ovolactovegetarians.

5. Disposeu de menús específics per a nens/es amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries?

Tractem qualsevol al·lèrgia o intolerància alimentària sota prescripció mèdica. Tenim menús previstos per a les al·lèrgies més comunes, només necessitem tenir coneixement de les necessitats del nen/a abans de l’inici de les colònies. En el cas de tractar-se d’una al·lèrgia menys coneguda, preguem que ens ho indiqueu per telèfon abans del començament de les colònies.

6. Com s'organitzen els àpats dels alumnes i dels mestres durant les colònies escolars?

Els alumnes esmorzen, dinen i sopen juntament amb els monitors. Durant els àpats els monitors vigilen els nens i el bon funcionament del menjador a nivell organitzatiu. Els mestres esmorzen, dinen i sopen després dels alumnes. Durant aquest espai de temps mentre els mestres mengen, hi ha un monitor que vigila els alumnes.

7. Quin és el procediment si un nen/a es troba malament o es fa mal?

Seguint el protocol intern de seguretat, el monitor responsable del nen/a comunica al director del centre qualsevol sospita o incidència relacionada amb la salut, així com cops o ferides, sigui quina sigui la seva gravetat. El director de la casa és qui planifica la visita al metge i avisa els pares. Totes les cases tenen a prop un CAP (Centre d’Atenció Primària), on es portarà el nen/a per tal que el visiti el metge. Per aquest tipus de desplaçament o per si fos necessari traslladar-se fins a l’hospital hi ha un cotxe disponible les 24 hores. En funció del diagnòstic, d’acord amb els pares i el tractament prescrit pel metge, es decideix la continuïtat de l’estada i el procediment per seguir.

8. Hi ha algun cost addicional pel servei d'autocar per a les colònies escolars?

Només hi haurà un suplement addicional en el cas que calgui el transport d’autocar el segon o tercer dia. Cost a consultar amb Alba Serveis Educatius.

9. Com puc realitzar la inscripció de les colònies d’estiu?

La reserva de plaça per a les colònies d’estiu es realitza en línia des del nostre web. En cas de voler resoldre algun dubte podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic o bé trucant al 972 59 05 07. Per a registrar grups de més de 5 nens/es us recomanem que ens truqueu per comprovar si hi ha vigent algun tipus de promoció per a grups.

10. Quina és la forma de pagament de les colònies d’estiu?

  • Pagament únic: 100% del preu de l’estada per pagament en línia a través de tarja de crèdit.
  • Pagament fraccionat: 30% del preu de l’estada per pagament en línia a través de tarja de crèdit i un pagament per mitjà de transferència o domiciliació abans del 6 de juny de 2021.

Si necessiteu resoldre qualsevol altre dubte, podeu contactar-nos escrivint a info@albaserveis.com o trucant al 972 59 05 07. L’equip d’Alba Serveis Educatius resta a la vostra disposició.

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt