Colònies d’estiu en entorns naturals i la educació en sostenibilitat

Les colònies d’estiu en entorns naturals són una oportunitat lúdica i educativa perquè els nostres fills aprenguin valors importants per al seu creixement personal mentre es diverteixen enmig de la natura. A més, a l’estar en entorns naturals, els nens podran conèixer eines valuoses que els ajudaran a exercir-se amb habilitat en aquests ambients, respectant sempre la biodiversitat i la sostenibilitat de el lloc on hagin decidit passar l’estiu.

D’aquesta manera, podrem formar petits que en el futur seran adults responsables amb plena consciència i coneixement.

Per què educar els nostres fills en entorns naturals i sostenibilitat

L’estiu és la millor temporada de l’any: generalment estem de vacances, hi ha un clima càlid i podem passar moments increïbles en les millors colònies. Així, a l’estar en contacte directe amb la natura, els nostres fills poden aprendre el valor de cuidar el seu entorn natural, sent més sostenibles no només durant les vacances a l’aire lliure, sinó també a l’tornar a casa.

Si ens prenem el temps d’ensenyar als nostres fills tots els valors positius que podem aprendre en la naturalesa, per què no aprofitar també d’ensenyar-qüestions pràctiques que els permetin ser sostenibles i responsables a l’arribar a la ciutat, com ara el reciclatge, un consum ecoresponsable, les tarifes de gas i llum sostenibles i altres qüestions elementals d’una educació ciutadana responsable que els més petits podrien anar aprenent sense cap impediment.

Per què enviar als nostres fills a un campament d’estiu

Els campaments d’estiu ofereixen un món d’oportunitats, amistats i nous coneixements als nostres fills, mentre gaudeixen de les seves vacances en ambients naturals increïble. No obstant, això, si encara tens dubtes sobre tots els avantatges que podria tenir enviar als teus fills a un campament d’estiu, a continuació, et presentem les més importants:

  • Ofereix el temps d’oci als teus fills permetent-aprendre noves coses mentre es diverteixen a l’aire lliure.
  • En els campaments d’estiu teus fills podran aprendre valors com la solidaritat, el treball en equip, l’honestedat i la sostenibilitat.
  • A l’estar a l’aire lliure, els nostres fills aprendran a ser adults independents amb capacitat física i coneixements pràctics per enfrontar qualsevol nou repte que se’ls presenti en el camí.
  • Àmplia el cercle social dels teus fills a l’enviar-los a campaments d’estiu on es reuneixen joves d’arreu.
  • Facilita la transacció de l’adolescència permetent als teus fills descarregar tota l’energia en activitats lúdiques orientades per professionals de les ciències pedagògiques.
Desplaça cap amunt