Mesures excepcionals Covid-19

Colònies escolars 2021-22 amb totes les garanties de seguretat

A Albacolònies estem compromesos a oferir-vos unes colònies escolars amb totes les garanties de seguretat. Apliquem totes les mesures, recomanacions i protocols de prevenció establerts per les autoritats. Tot això sense perdre l’essència de les colònies ni els valors que reforcem durant l’estada, com la cooperació, la responsabilitat i l’empatia, que aquest any han pres més importància que mai.

Per altra banda, hem elaborat protocols interns de prevenció en tots els àmbits de les colònies i els nostres equips de monitors, neteja, cuina i manteniment s’han format específicament per a aquestes mesures excepcionals. Hem inclòs en els nostres protocols tots els requeriments publicats en el Decret 267/2016, referent a la realització d’activitats de lleure per a infants i joves. 

A continuació volem compartir amb vosaltres les mesures d’higiene i seguretat que aplicarem dia a dia durant les estades de colònies escolars a Mas Gircós i a El Clar del BoscLa salut dels vostres alumnes, filles i fills és la nostra prioritat absoluta.

També us fem extensius els documents oficials per part de la Generalitat sobre els protocols que seguiran les colònies escolars 2021-22:

L'experiència de les escoles

Criteris oficials a aplicar en l'àmbit de les activitats d'educació en el lleure

L’actual situació de pandèmia ens obliga a adoptar una sèrie de mesures excepcionals per garantir que les activitats de lleure continuïn sent segures més enllà de l’estiu, per la qual cosa la Direcció General de Joventut estableix en un document les pautes que han de permetre aconseguir-ho. En qualsevol cas, les mesures de prevenció establertes s’aniran adaptant a les resolucions, instruccions i criteris que acordin les autoritats en relació amb la situació epidemiològica territorial.

Requisits sanitaris per participar en les colònies escolars 2021-22

Notícies d'interès

Les sortides i colònies escolars no es veuen afectades per les noves restriccions

Les noves restriccions no afecten a les activitats organitzades pels propis centres educatius i que mantinguin els grups estables, com són les sortides i colònies escolars.

Estudi de la Covid-19 en les colònies d'estiu - Hospital Sant Joan de Deú

L'estudi Kids Corona, realitzat per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, mostra una baixa taxa de contagi als casals d'estiu.

Estudi sobre la taxa de transmissió dels menors amb Covid-19 - La Vall d'Hebron

Un estudi de Vall d'Hebron conclou que la transmissió del SARS-CoV-2 dels menors d’edat amb COVID-19 als adults amb qui conviuen és baixa.

Les empreses de lleure educatiu afronten l'inici del curs avalats per l'èxit de la campanya d'estiu

Les colònies escolars s'iniciaran amb un bagatge més que positiu, després d'una campanya d'estiu gestionada amb èxit pels seus equips de monitors.

Per a qualsevol dubte o consulta al respecte, restem a la vostra completa disposició a través del 972 59 05 07 o del correu info@albaserveis.com.

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt