Colonies escola

Any rere any, anem renovant i desenvolupant nous projectes per a les colònies escola, des de programes de colònies escola d’Educació Infantil,colònies escola de Cicle Inicial, colònies de Cicle Mitjà,colònies escola de Cicle Superior i colònies escola de Secundària.
Hem preparat lescolònies escola del nou curs 2019-20, per a vosaltres i els vostres alumnes amb molta il·lusió, oferint la màxima qualitat en les activitats de colònies escola i fent confortable la vostra estada a les nostres cases de colònies.

Colònies escola  Educació Infantil i colònies escola Cicle Inicial
Les colònies escola d’Educació Infantil i les colònies de Cicle Inicial són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats per monitors professionals, els nens i nenes trobaran el seu propi espai en el grup. Les activitats de colònies escola infantils dissenyades pel Departament Educatiu d’Albacolònies estan inspirades en la creativitat, el desenvolupament psicomotriu, la convivència i l’autonomia.
Durant la seva estada a la casa de colònies escola els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial seran protagonistes del relat d’un conte que emmarca les diferents activitats de colònies de fantasia,colònies escola medieval, colònies escola de natura, colònies de granja i colònies escèniques adaptades amb un eix temàtic i ambientades amb personatges.

Colònies escola Cicle Mitjà i colònies Cicle Superior
Les nostres colònies escola de Cicle Mitjà i colònies de Cicle Superior han estat dissenyades seguint els principis pedagògics d’Albacolònies on l’experiència interpersonal, amb la natura i amb la resta de companys fan de les colònies escola una vivència inoblidable.
Els alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior gaudiran de programes de colònies escola de volcans, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies de prehistòria, colònies de granja i colònies en anglès.

Colònies escola Secundària
Els joves podran gaudir de nombroses i variades activitats dins els programes de colònies escola de Secundària dissenyats i conduits per l’equip de monitors d’Albacolònies.
Oferim programes de colònies escola de Secundària Colònies en anglès, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies prehistòria, colònies de volcans i Treballs de Síntesi.
Els Treballs de Síntesi són una part important dels nostres programes de colònies escola Secundària. Tenim a la vostra disposició Treballs de Síntesi sobre volcans, ecologia, solidaritat i sostenibilitat, medieval, prehistòria… Són molts els Treballs de Síntesi que vertebrem entorn l’estada de colònies escola escolars de Secundària.

Desplaça cap amunt