Webs del grup

Alba Serveis Educatius

Oferim turisme familiar, colònies d’estiu, colònies escolars, celebracions, casaments i alimentació nutricional a les nostres cases de colònies enmig de la natura. Les nostres cases de colònies estan situades en entorns naturals i paisatgístics esplèndids.
Link: www.albaserveis.com

AlbaColònies

L’equip d’Alba Serveis Educatius ens sentim part important en l’educació dels nens, nenes i joves. A través de les nostres colònies escolars i colònies d’estiu ajudem a les aules a transmetre valors i coneixements, sense deixar mai de divertir-nos i gaudir amb el que fem.
Link: www.albacolonies.com

AlbaCasaments

Organitzem casaments en entorns privilegiats on la natura, la tranquil·litat, l’exclusivitat i la qualitat fan possible un casament rural de somni. Feu-lo realitat amb les vistes panoràmiques i el romanticisme de Mas Gircós i d’El Clar del Bosc.
Link: www.albacasaments.com

AlbaRural

Mas Gircós i El Clar del Bosc són cases de colònies ideals per a les famílies o grups d’amics que desitgen fer turisme rural. Les instal·lacions i la proximitat a enclavaments de gran interès ompliran la vostra estada de moments únics. Al llarg de l’any podeu gaudir de promocions per a festivitats.
Link: www.albarural.com

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt