Política de privacitat

Informació a l'Usuari

ALBA SERVEIS EDUCATIUS, S.L.U informa als Usuaris del lloc web sobre la seva política respecte el tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels Usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació a través del seu lloc web.

ALBA SERVEIS EDUCATIUS, S.L.U és el responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari, per la qual cosa li facilita la següent informació referent al tractament de les seves dades:

Finalitat del tractament de les seves dades

Mantenir una relació comercial amb l’Usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament son:

  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades per ALBA SERVEIS EDUCATIUS, S.L.U i relacionades amb els seus productes i serveis, o amb els dels seus col·laboradors i proveïdors amb els quals aquest hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
  • Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’Usuari a través d’alguna de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.
  • Comunicació o cessió de les dades: no es comunicaran ni cediran les dades a cap destinatari.

Criteris de conservació de les dades

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·liciti la seva suspensió per part de l’interessat, exercint els seus drets sobre les dades, i en qualsevol cas en compliment de terminis legals de prescripció que li siguin aplicables.

Drets que assisteixen al Usuari

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i limitació o oposició del seu tractament, així com no ser objecte de decisions individuals automatitzades.

S’ha d’identificar degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir.

Dades de contacte per exercir els seus drets

Denominació Social: ALBA SERVEIS EDUCATIUS, S.L.U (En endavant “el Responsable”)

CIF / NIF: B60281854

Dades registrals: Registre Mercantil de Girona, Tomo 1417, Foli 23, Full GI 23929, Inscripció 7, data 28 de  març del 2018

Domicili Social: C/ MAS GIRCÓS, S/N – 17850 – SANT FERRIOL (GIRONA)

Telèfon: 972 59 05 07

Correu electrònic: info@albaserveis.com

Domini: www.albacolonies.com (En endavant “el lloc web”)

Informació facilitada per l'Usuari

  • Els menors de 18 anys no tenen permís d’ús de formularis al nostre web.
  • Els Usuaris, introduint les seves dades en els formularis de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del Responsable, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants.
  • L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades al prestador són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquestes.
  • Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són necessàries per a la prestació d’un servei òptim a l’Usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis que el Responsable li faciliti, siguin completament ajustats a les seves necessitats.

Mesures de seguretat

En conformitat amb el que disposen les normatives vigents en matèria de protecció de dades personals, el Responsable està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPD pel tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l’article 5 del RGPD i en l’article 4 de la LOPD, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.

El Responsable garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPD per tal de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

Bretxes de seguretat

El Responsable d’informar sobre qualsevol bretxa de seguretat que afecti la base de dades que utilitza aquest lloc web, o que afecti a qualsevol dels seus serveis de tercers, a totes i cadascuna de les persones, dades de les quals puguin haver estat afectades, i autoritats, dins de les 72 hores següents a la detecció de la bretxa.

Legislació aplicable i jurisdicció

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats desenvolupades, serà d’aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Girona.

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt