cases de colònies per a grups per a agrupaments escoltes

Des d’Albacolònies prestem un servei a tot tipus d’entitats que vulguin gaudir d’una estada en cases de colònies per a grups : Centres d’Esplai, Agrupaments Escoltes, AMPA’s, Associacions i altres Grans Grups.

Preparem estades en cases de colònies per a grups per a Agrupaments Escoltes amb l’objectiu de facilitar-los un espai idoni per gaudir del lleure enmig de la natura. La tranquil·litat, la qualitat i la diversió estan assegurades.

Posem a la disposició dels escoltes dues cases de colònies per a grups

La casa de colònies Mas Gircós, a la Garrotxa,  té capacitat per a 174 places distribuïdes en tres sectors independents: Casa Gran, Baobabs i Vivenda.

Destaquen, entre els equipaments de la casa de colònies, tres àmplies sales polivalents, una piscina, un rocòdrom, un camp de torneig medieval i un circuit pel Bosc Vertical amb tirolines i ponts flotants. 

El Clar del Bosc, al Pla de l’Estany, té una capacitat total de 210 places amb habitacions de 12, 10, 8, 6, 4 i 2 places, distribuïdes en quatre edificis independents.

Les instal·lacions són molt completes amb pistes de bàsquet, de futbol, una gran carpa, piscina, rocòdrom, un camp d’aventura amb tirolines i ponts flotants i una pista de tir amb arc. La distribució dels espais a El Clar del Bosc és ideal per als escoltes, ja que facilita la coordinació i el màxim aprofitament de les activitats.

Activitats per a agrupaments escoltes a Mas Gircós

Els voltants de la casa de colònies Mas Gircós ofereixen tota mena de possibilitats. Els escoltes que s’allotgen a la casa de colònies poden fer excursions a la vila comtal de Besalú, escalada a Sadernes, banyar-se al riu o a les gorgues, descobrir coves, visitar Sant Sepulcre de Palera i un llarg etcètera d’activitats.

Activitats per a agrupaments escoltes a El Clar del Bosc

L’entorn de la casa de colònies El Clar del Bosc és ideal per a aquells escoltes que volen gaudir de diferents activitats. Poden fer múltiples rutes de senderisme, excursions al Bosc de les Estunes, una volta i un bany a l’Estany de Banyoles o bé una visita al Parc Neolític de la Draga.

Desplaça cap amunt