Cases de colònies per a grups a la província de Girona

L’equip d’Albacolònies gestionem dues cases de colònies per a grups a la província de Girona referents a Catalunya com són la casa de colònies Mas Gircós i la casa de colònies El Clar del Bosc. Mas Gircós ofereix estades per a entitats i grans grups a la Garrotxa i El Clar del Bosc estades al Pla de l’Estany. 

 

Amb els nostres anys d’experiència hem anat creant una selecció d’altres cases de colònies per a grups que compleixen els nostres requisits per garantir la vostra millor estada. Aquesta selecció de cases de colònies permet oferir-vos diversitat de destinacions en les vostres estades i amb la confiança de tenir-nos sempre al vostre costat.

Les nostres cases de colònies es troben situades en plena natura i envoltades de boscos. Ubicades també a prop de llocs d’interès pedagògic (Besalú, Sant Sepulcre de Palera, Zona Volcànica de la Garrotxa, Estany de Banyoles, Les Estunes de Porqueres).

La casa de colònies Mas Gircós a la Garrotxa es troba a pocs quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, i a només 3 quilòmetres de Besalú. La Garrotxa és un entorn excepcional per les sortides de colònies. La comarca es caracteritza per una abundant vegetació acompanyada de la geologia volcànica. Des d’Albacolònies us oferim diferents cases de colònies de la Garrotxa. Totes elles es troben situades en indrets de gran atractiu per a les colònies.

 

La casa de colònies El Clar del Bosc al Pla de l’Estany és una magnífica casa de colònies situada enmig dels boscos del Pla de l’Estany, a 5km de l’estany de Banyoles on es troba el parc neolític de la Draga i a poc més de 20 quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà.

 

Les cases de colònies per a grups a la província de Girona que us oferim es troben en entorns privilegiats i únics, rodejades de natura on el benestar i la salut faran que l’estada de colònies sigui inoblidable. En totes elles hi trobareu un gran equip de monitors, un servei de cuina que compta amb un gran reconeixement i un equip de manteniment que cuida tots els detalls per a què la vostra estada a la Garrotxa o la vostra estada al Pla de l’Estany sigui còmoda i agradable.

 

Les millors estades per a entitats i grans grups a Girona les viureu a Mas Gircós i El Clar del Bosc.

Desplaça cap amunt