Albaestiu ofereix diferents programes d’activitats de campaments d’estiu 2020 perquè els seus fills puguin gaudir d’una experiència màxima a la seva estada de colònies. Els nostres monitors de colònies d’estiu són grans experts i tenen una gran experiència en activitats de lleure i esportives.

Oferim colònies d’aventura, d’hípica i colònies d’estiu en anglès. Podràs combinar com vulguis les teves colònies i crear records per sempre.

Colònies d’estiu Multiaventura-Natura

Les nostres colònies d’estiu ofereixen un programa ple d’esports d’aventura i activitats físiques. Les instal·lacions disposen de piscina, espais d’esport, rocòdrom, pista de tir amb arc i un impressionant Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants. Durant l’estada de campaments d’estiu 2020, també recorrerem camins tot fent senderisme aprofitant l’entorn privilegiat en el qual ens trobem! A més, podreu escollir entre diverses modalitats de colònies d’estiu d’aventura. Més informació i reserves aquí. 

Campaments d’estiu Multiaventura +  Anglès

Les colònies d’estiu d’aventura es combinaran amb la participació dels nens i joves en l’Albaestiu’s Got Talent, un show de colònies d’estiu on practicaran l’anglès de la manera més divertida. És l’opció ideal per combinar diversió amb aprendre a desenvolupar-se en anglès durant les colònies d’estiu. Més informació i reserves aquí. 

Campaments d’estiu Multiaventura + Hípica

Les colònies d’estiu d’aventura es combinaran amb activitats d’estiu d’hípica on conviuran amb cavalls i aprendran equitació i a tenir cura d’aquests animals. Ideal pels amants dels animals i alhora poder-ho combinar amb altres esports com piscina, rocòdrom, tir amb arc, etc. Una estada de colònies d’estiu inoblidable.

Les colònies d’estiu d’hípica es combinaran amb activitats d’estiu d’aventura gràcies a les completes instal·lacions de les nostres dues cases: piscina, espais d’esport, rocòdrom, pista de tir amb arc i un impressionant Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants. Més informació i reserves aquí. 

Campaments d’estiu 100% en Anglès

Amb les nostres colònies d’estiu en anglès els seus fills gaudiran de temps de lleure amb l’aprenentatge d’aquest idioma. No només milloraran amb el seu vocabulari en anglès, sinó que també milloraran la seva expressió oral i escrita gràcies els diferents programes que oferim i alhora per diferents edats per adequar-se al seu nivell.

Els nostres monitors són tots titulats superiors en anglès o nadius per poder assegurar la qualitat de l’idioma en totes les activitats de colònies d’estiu.

En les nostres estades de colònies d’estiu en anglès, els infants i joves participaran en el programa Albaestiu’s Got Talent, un reality show on hauran de posar en pràctica la seva creativitat i imaginació. L’objectiu de les colònies d’estiu en anglès és preparar una actuació on deixin anar tot el seu talent i les seves habilitats.

Durant les colònies d’estiu en anglès gaudiran d’altres activitats de colònies d’aventura i tallers en les quals es continuarà fent ús al 100% de l’anglès. No faltarà diversió en totes les activitats sense deixar l’idioma de banda. Més informació i reserves aquí. 

Campaments d’estiu d’Hípica

Durant l’estada de colònies d’estiu d’hípica els nens i joves gaudiran de les privilegiades ubicacions de les nostres dues cases, aprenent i practicant equitació en plena natura. Aprenent a muntar cavall respectant la natura i el nostre entorn proper durant l’estada de colònies d’estiu.

Al llarg de les colònies d’estiu d’hípica conviurem diàriament amb cavalls aprenent tècniques d’equitació i passejant amb ells enmig de la natura. Tot això acompanyats sempre per un equip de professors d’equitació titulats especialitzats i reconeguts per la Federació Catalana d’Hípica i la Generalitat de Catalunya. A més, podreu escollir entre diverses modalitats de colònies d’estiu d’hípica. Més informació i reserves aquí. 

Campaments d’estiu 50% en Anglès + 50% Hípica

Les colònies d’estiu en anglès es combinaran amb activitats d’estiu d’hípica on conviuran amb cavalls i aprendran equitació i a tenir cura d’aquests animals. Ideals pels amants dels animals on treballaran amb un dels animals més nobles i alhora faran activitats d’estiu en un idioma estranger.

Les colònies d’estiu d’hípica es combinaran amb la participació dels nens i joves en l’Albaestiu’s Got Talent, un show de colònies d’estiu on practicaran l’anglès de la manera més divertida. Opció ideal per combinar classes d’equitació amb aprendre a desenvolupar-se en anglès durant campaments d’estiu. Més informació i reserves aquí. 

Emocions per a tota la vida!

Desplaça cap amunt