Colònies d'estiu Multiaventura

Emocions per a tota la vida en plena natura!

Colònies Albaestiu 2022

Albaestiu ofereix diferents programes d’activitats en la modalitat d’aventura perquè els seus fills puguin gaudir d’una experiència màxima a la seva estada. Els nostres monitors són grans experts i tenen una gran experiència en activitats de lleure i esportives.

Les nostres colònies d’estiu ofereixen un programa ple d’esports d’aventura i activitats físiques. Les instal·lacions disposen de piscina, espais d’esport, rocòdrom, pista de tir amb arc i un impressionant Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants. També recorrerem camins tot fent senderisme aprofitant l’entorn privilegiat en el qual ens trobem. A més, podreu escollir entre diverses modalitats de colònies d’estiu d’aventura amb excursions úniques, nits tematitzades i moltes sorpreses!

Colònies Multiaventura-Natura

Aprofitarem que ens trobem en un entorn excepcional a nivell paisatgístic i amb unes completes instal·lacions que ens permetran gaudir d’activitats esportives plenes d’aventura al mig del bosc. Aprenent a divertir-se respectant la natura i el nostre entorn. Veure totes les temàtiques per edat.

Colònies Multiaventura + Anglès

Les colònies d’estiu d’aventura es combinaran amb la participació dels nens i joves en l’Albaestiu’s Got Talent, un show d’estiu on practicaran l’anglès de la manera més divertida. Opció ideal per combinar diversió amb apendre a desenvolupar-se en anglès. Veure totes les temàtiques per edat. 

Colònies Multiaventura + Hípica

Les colònies d’estiu d’aventura es combinaran amb activitats d’hípica on conviuran amb cavalls i aprendran equitació i a tenir cura d’aquests animals. Ideal pels amants dels animals i alhora poder-ho combinar amb altres esports com piscina, rocòdrom, tir amb arc, etc. Veure totes les temàtiques per edat.

Les activitats estrella!

Durant les colònies d’aventura farem trekkings i rutes de senderisme, així com excursions a les gorgues de Sadernes i a la vila comtal de Besalú, on entrarem al Circusland, el museu del circ més gran d’Europa. També gaudirem d’activitats especials com un circuit d’Humor Amarillo, amb proves d’agilitat i obstacles, de gimcanes aquàtiques i d’una nit sota les estrelles tot fent bivacVeure totes les temàtiques per edat.

La casa de colònies

Mas Gircós és una masia anterior al segle XVII. Es troba a pocs quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa i a només 3 quilòmetres de la vila comtal de Besalú. Actualment és una de les cases de colònies referents a la Garrotxa. Destaquen, entre altres equipaments de la casa de colònies, un camp de torneig medieval i un circuit pel Bosc Vertical amb tirolines i ponts flotants, tres àmplies sales polivalents, una piscina i un rocòdrom. Veure imatges de la casa. 

Colònies d'estiu Multiaventura adaptades a totes les edats!

Colonies infantil 2

De 7 a 9 anys

Colònies escolars per a secundària

De 10 a 13 anys

image00006

De 14 a 17 anys

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt