Colònies d'estiu d'Hípica

Emocions per a tota la vida al galop!

Colònies Albaestiu 2022

Albaestiu ofereix diferents programes d’activitats per fer activitats d’equitació perquè els seus fills puguin gaudir d’una experiència màxima aquest de la seva estada. Durant l’estada de colònies d’estiu d’hípica conviurem diàriament amb cavalls aprenent tècniques d’equitació i passejant amb ells enmig de la natura.

Tot això acompanyats sempre per un equip de professors d’equitació titulats especialitzats i reconeguts per la Federació Catalana d’Hípica i la Generalitat de Catalunya. A més, podreu escollir entre diverses modalitats de colònies d’estiu d’hípica amb excursions úniques, nits tematitzades i moltes sorpreses!

Colònies d'Hípica

Durant l’estada de colònies d’estiu d’hípica els nens i joves gaudiran de la privilegiada ubicació de la casa de colònies Mas Gircós, aprenent i practicant equitació en plena natura. Aprenent a muntar cavall respectant la natura i el nostre entorn proper. Veure totes les temàtiques per edat.

Colònies d'Hípica + Anglès

Les colònies d’estiu d’hípica es combinaran amb la participació dels nens i joves en l’Albaestiu’s Got Talent, un show d’estiu on practicaran l’anglès de la manera més divertida. Opció ideal per combinar classes d’equitació amb aprendre a desenvolupar-se en anglès. Veure totes les temàtiques per edat. 

Colònies d'Hípica + Multiaventura

Les colònies d’estiu d’hípica es combinaran amb activitats d’aventura gràcies a les completes instal·lacions de les nostres dues cases: piscina, espais d’esport, rocòdrom, pista de tir amb arc i un impressionant Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants. Veure totes les temàtiques per edat. 

Les activitats estrella!

Durant les colònies d’aventura farem trekkings i rutes de senderisme, així com excursions a les gorgues de Sadernes i a la vila comtal de Besalú, on entrarem al Circusland, el museu del circ més gran d’Europa. També gaudirem d’activitats especials com un circuit d’Humor Amarillo, amb proves d’agilitat i obstacles, de gimcanes aquàtiques i d’una nit sota les estrelles tot fent bivacVeure totes les temàtiques per edat. 

La casa de colònies

Mas Gircós és una masia anterior al segle XVII. Es troba a pocs quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa i a només 3 quilòmetres de la vila comtal de Besalú. Actualment és una de les cases de colònies referents a la Garrotxa. Destaquen, entre altres equipaments de la casa de colònies, un camp de torneig medieval i un circuit pel Bosc Vertical amb tirolines i ponts flotants, tres àmplies sales polivalents, una piscina i un rocòdrom. Veure imatges de la casa.

Colònies d'estiu adaptades a totes les edats!

colonies segures

De 7 a 9 anys

Colònies d'estiu amb cavalls.

De 10 a 13 anys

Colònies d'estiu amb hípica per a nens de 10 a 13 anys.

De 14 a 17 anys

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt