Colònies d'estiu en Anglès

Let's create emotions for a lifetime!

Colònies Albaestiu 2022

Albaestiu ofereix diferents programes d’activitats en la modalitat d’anglès perquè els seus fills puguin gaudir de temps de lleure amb l’aprenentatge d’aquest idioma. No només milloraran amb el seu vocabulari, sinó que també milloraran la seva expressió oral i escrita gràcies els diferents programes que oferim i alhora per diferents edats per adequar-se al seu nivell. Els nostres monitors són tots titulats superiors en anglès o nadius per poder assegurar la qualitat de l’idioma en totes les activitats que participin en els diferents programes.

En les nostres estades de colònies d’estiu en anglès, els infants i joves participaran en el programa Albaestiu’s Got Talent, un show d’estiu on hauran de posar en pràctica la seva
creativitat i imaginació. L’objectiu de les colònies d’estiu en anglès és preparar una actuació on deixin anar tot el seu talent i les seves habilitats. A més, podreu escollir entre diverses modalitats de colònies en anglès amb excursions úniques, nits tematitzades i moltes sorpreses!

Colònies 100% en Anglès

Durant les colònies d’estiu gaudiran d’altres activitats d’aventura i tallers en les quals es continuarà fent ús al 100% de l’anglès. No faltarà diversió en totes les activitats sense deixar l’idioma de banda. Veure totes les temàtiques per edat.

Colònies 50% Anglès + Hípica

Les colònies d’estiu en anglès es combinaran amb activitats d’hípica on conviuran amb cavalls i aprendran equitació i a tenir cura d’aquests animals. Ideals pels amants dels animals on treballaran amb un dels animals més nobles i alhora faran activitats en un idioma estranger. Veure totes les temàtiques per edat.

Colònies 50% Anglès + Multiaventura

Les colònies d’estiu en anglès es combinaran amb activitats d’alta aventura en plena natura on podrem gaudir i compartir moments amb nous amics. D’aquesta manera, no només podrà gaudir del millor de les nostres activitats d’aventura sinó que alhora faran activitats en un idioma estranger. Veure totes les temàtiques per edat.

Les activitats estrella!

Durant les colònies d’aventura farem trekkings i rutes de senderisme, així com excursions a les gorgues de Sadernes i a la vila comtal de Besalú, on entrarem al Circusland, el museu del circ més gran d’Europa. També gaudirem d’activitats especials com un circuit d’Humor Amarillo, amb proves d’agilitat i obstacles, de gimcanes aquàtiques i d’una nit sota les estrelles tot fent bivacVeure totes les temàtiques per edat. 

La casa de colònies

Mas Gircós és una masia anterior al segle XVII. Es troba a pocs quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa i a només 3 quilòmetres de la vila comtal de Besalú. Actualment és una de les cases de colònies referents a la Garrotxa. Destaquen, entre altres equipaments de la casa de colònies, un camp de torneig medieval i un circuit pel Bosc Vertical amb tirolines i ponts flotants, tres àmplies sales polivalents, una piscina i un rocòdrom. Veure imatges de la casa.

Colònies d'estiu en Anglès adaptades a totes les edats!

colonies-1

De 7 a 9 anys

Colònies d'estiu amb hípica per a nens de 10 a 13 anys.

De 10 a 13 anys

Colònies d'estiu per a nens de 14 a 17 anys.

De 14 a 17 anys

Les opinions dels nostres clients

Contacta

Si necessites més informació pots contactar amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes

Desplaça cap amunt