Els avantatges de les colònies escolars durant la tardor

Els paisatges de la Garrotxa i el Pla de l’Estany esperen tot l’any per mostrar tot els seus colors a la tardor. 

Quan comença el curs escolar, tots els companys de classe es reuneixen novament. I al mateix temps, un nou mestre coneix i acull el grup per primer cop. El procés de formació del grup en aquestes primeres setmanes marcarà i impulsarà el funcionament de la classe la resta del curs. Per això considerem especialment saludables les colònies a la tardor.

Els programes d’activitats de colònies escolars que desenvolupem els mesos de setembre, octubre i novembre subratllen aquests aspectes socials del grup tot buscant la cohesió i l’establiment de vincles entre els alumnes i també amb els mestres. El rogenc dels boscos de la Garrotxa i del Pla de l’Estany ens inspiraran i ompliran de força per tota la resta del curs.

Els emplaçaments de les nostres cases de colònies Mas Gircós i El Clar del Bosc són magnífics per assaborir la tardor. No només per la majestuositat dels paisatges sinó també per l’agradable clima que permet gaudir plenament de les colònies escolars. A més, durant aquesta època de l’any gaudireu de promocions especials amb uns preus més econòmics. 

Aquesta tardor us esperem per viure mil aventures a Mas Gircós i El Clar del Bosc!

L’equip d’Albacolònies 

Desplaça cap amunt