Colònies escolars per a Primària

Any rere any, anem renovant i desenvolupant nous projectes per a les colònies escolars, des de programes de colònies d’Educació Infantil, colònies de Cicle Inicial, colònies de Cicle Mitjà, colònies de Cicle Superior i colònies de Secundària.

Hem preparat les colònies escolars per a Primària del nou curs 2019-20 amb molta il·lusió, oferint la màxima qualitat en les activitats de colònies escolars i fent confortable la vostra estada a les nostres cases de colònies.

Colònies Educació Infantil i colònies Cicle Inicial

Les colònies d’Educació Infantil i les colònies de Cicle Inicial són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats per monitors professionals, els nens i nenes trobaran el seu propi espai en el grup. Les activitats de colònies infantils dissenyades pel Departament Educatiu d’Albacolònies estan inspirades en la creativitat, el desenvolupament psicomotriu, la convivència i l’autonomia.

Durant la seva estada a la casa de colònies els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial seran protagonistes del relat d’un conte que emmarca les diferents activitats de colònies de fantasia, colònies medieval, colònies de natura, colònies de granja i colònies escèniques adaptades amb un eix temàtic i ambientades amb personatges.

Colònies Cicle Mitjà i colònies Cicle Superior

Les nostres colònies de Cicle Mitjà i colònies de Cicle Superior han estat dissenyades seguint els principis pedagògics d’Albacolònies on l’experiència interpersonal, amb la natura i amb la resta de companys fan de les colònies escolars una vivència inoblidable.

Els alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior gaudiran de programes de colònies de volcans, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies de prehistòria, colònies de granja i colònies en anglès.

Aquí podeu consultar el ventall de temàtiques per als diferents cicles de Primària:

Per a més informació podeu contactar-nos al 972 59 05 07 o a info@albaserveis.com.

L’equip d’Albacolònies

 

Desplaça cap amunt