Colònies d’estiu en anglès a Catalunya

L’estiu és un moment per gaudir de l’entorn i dels espais exteriors realitzant activitats divertides, dinàmiques i enriquidores pels infants i joves de Catalunya, també a través de les colònies d’estiu en anglès.  

Quan pensem en colònies d’estiu ens imaginem un espai a l’aire lliure, de convivència, per compartir amb persones noves i llocs sense descobrir. I quina millor manera de fer-ho aplicant aquells coneixements que han estat treballant a l’escola durant tot el curs escolar?

Avantatges de les colònies immersives en anglès

L’anglès és una llengua que s’aprèn a l’escola, poder posar en pràctica tot aquell vocabulari que han après de manera vivencial és una ajuda per adquirir fluïdesa i absorbir els coneixements. Les colònies d’anglès 100% ajuden als infants i joves a poder-se sentir lliures per expressar-se en aquest idioma i aprendre noves paraules quotidianes que ajudin a poder fer servir un llenguatge bàsic i a comunicar-se.

És per això que l’anglès s’aprèn a partir d’utilitzar-lo, des que es lleven fins que van a dormir, a l’hora d’esmorzar, de jugar, de parar taula, de dutxar-se, d’anar a la piscina, de pujar en un bosc vertical… i aprendre cada un dels vocabularis immersos en les mateixes activitats quotidianes.

El fet de viure les activitats de colònies en anglès i ensenyar-los vocabulari amb els materials i elements que estan emprant per a realitzar una acció o una activitat, fan que puguin relacionar conceptes i els vagin integrant a poc a poc, ja que es van repetint dia a dia.

Campaments d’estiu en anglès a l’agost

Aquest mes d’agost, durant una estada d’una o dues setmanes a la casa de colònies El Clar del Bosc, viurem un Summer Camp d’aventures i divertides activitats a partir de l’anglès com a llengua vehicular. Gaudirem d’esports d’aventura i natura alhora que aprenem anglès de manera 100% immersiva, a través de jocs, dinàmiques i activitats lúdiques.

Are you ready?!

Desplaça cap amunt