Colònies d’estiu a l’agost

A l’agost continuen les colònies d’estiu!

L’agost encara és estiu, i els infants i joves poden seguir gaudint d’unes colònies enriquidores i divertides com els mesos anteriors. Acabar d’aprofitar les vacances per anar a descobrir nous llocs i entorns fora de les ciutats.

Sabem que és un dels mesos de més calor, així que quina millor manera de passar-lo que podent-nos endinsar per dins dels boscos de la casa de colònies, la piscina i algun gorg o estany natural de l’entorn?

El Clar del Bosc, situada al Pla de l’Estany, és la casa que acollirà les colònies d’estiu de l’agost. Durant aquest mes, oferim colònies de diversos tipus i per a tots els gustos:

Colònies de 100% en anglès

Amb una metodologia immersiva i vivencial que ens farà gaudir d’aprendre l’idioma. Sense classes, amb un aprenentatge 100% lúdic, perquè adquirir nous coneixements no vol dir no passar-ho bé, sinó tot el contrari.

Colònies de multiaventura, natura i esports

Traurem totes aquelles qualitats i potencialitats que potser teníem amagades a través de la pràctica de divertits esports col·lectius, i viurem experiències d’alta aventura gràcies al bosc vertical de tirolines i ponts flotants, al rocòdrom, a la pista de tir amb arc… 

Programa de multiaventura i anglès 50%

Teniu la possibilitat de realitzar activitats de les dues modalitats anteriors. Una mescla dels dos programes movent-nos amb el cos per redescobrir habilitats com ara el fet de viure l’entorn i la natura amb activitats lúdiques, però aprenent i practicant l’anglès. 

Excursions i activitats de colònies úniques

Durant les colònies de l’agost a El Clar del Bosc, descobrirem indrets únics! Visitarem l’Estany de Banyoles, on ens banyarem i practicarem algunes activitats nàutiques com el Dragon Boat, anirem d’excursió al Bosc de les Estunes i explorarem Sant Patllari tot fent un trekking.

Colònies d’estiu adaptades segons edat

Cada un d’aquests programes de colònies, ha estat adaptat a diferents franges d’edat per respondre a les necessitats i interessos que els infants i joves tenen en cada una de les etapes del seu procés de creixement. Trobaràs oferta de colònies a l’agost per a menuts de 6 a 9 anys, infants de 10 a 13 anys i joves de 14 a 17 anys

Per a més informació sobre els campaments d’estiu durant el mes d’agost no dubteu en contactar amb nosaltres a albaestiu@albaserveis.com o trucant al 972 59 05 07.

 

Desplaça cap amunt