Les emocions com a mètode infalible d’aprenentage

Albaestiu crea unes colònies d’estiu en anglès per ensenyar la llengua d’una forma lúdica i creativa

Les colònies Albaestiu, organitzades per Alba Serveis Educatius, recuperen aquest any les colònies d’anglès de la manera més divertida: a través d’un show d’estiu sota el nom Alba Estiu’s Got Talent.

L’empresa ha decidit apostar per la immersió, deixant de banda els sistemes més tradicionals com les classes, ja que és estiu i, per tant, moment de divertir-se i viure noves experiències.  

Segons han corroborat múltiples estudis en psicologia cognitiva i neurobiologia, les emocions tenen un efecte amplificador de la memòria. Seguint aquesta idea, enguany Albaestiu planteja ensenyar a través de les experiències vivencials.

En aquesta estada en anglès, els infants i joves posaran en pràctica la seva creativitat i imaginació. L’objectiu del programa és preparar una actuació on deixin anar tot el seu talent i les seves habilitats, siguin quines siguin. A més, gaudiran d’altres activitats d’aventura i tallers en les quals es continuarà fent ús al 100% de la parla anglesa.

Les colònies 100% en anglès tindran lloc del 24 al 30 de juny o bé del 30 de juny al 7 de juliol a la casa de colònies La Canova, situada al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcánica de la Garrotxa.

Els participants també tenen la possibilitat de fer l’estada al 50% en anglès i combinar la llengua amb altres temàtiques com hípica o multiaventura. Descobriu totes les opcions aquí

Let’s create emotions for a lifetime! 

L’equip d’Albacolònies

Desplaça cap amunt