Catàleg del curs escolar 2020-21. Bon inici de curs!

Noves activitats pedagògiques a Mas Gircós i El Clar del Bosc amb totes les mesures de seguretat. Colònies escolars en entorns saludables 

Benvolgudes i benvolguts mestres,

Aquest nou curs us esperem enmig de la natura per tornar a connectar amb els espais oberts, recuperar el sentit de la comunitat i reprendre aprenentatges en un entorn saludable.

Ens plau fer-vos arribar el nou catàleg de les colònies 2020-21, on trobareu totes les novetats, temàtiques, programes d’activitats, promocions i molta més informació d’interès per a què organitzeu les millors colònies escolars a la Garrotxa i al Pla de l’Estany.

Tot això juntament amb les mesures d’higiene i seguretat de les colònies, en un curs marcat per la Covid-19 però on les activitats educatives a l’aire lliure han pres moltíssim valor.

Podeu descarregar-vos el catàleg 2020-21 aquí i escollir el programa d’activitats que aporti als vostres alumnes el màxim profit acadèmic i de creixement personal.

Volem garantir-vos que els valors que reforcem durant l’estada com la companyonia, els hàbits saludables, el treball en equip, l’autonomia… es puguin gaudir amb tota seguretat i sense que les colònies escolars perdin la seva màgica i necessària essència educativa.

Esperem rebre-us ben aviat a les nostres cases de colònies per viure colònies plenes de valor pedagògic amb totes les mesures de prevenció.

Per a més informació no dubteu en contactar-nos al 972 59 05 07, enviant un correu a info@albaserveis.com o a través del formulari de contacte del web.

Us desitgem una molt bona tornada a l’escola. Gràcies per la vostra gran labor!

Desplaça cap amunt