Les colònies de la Garrotxa i el Pla de l’Estany

Els paisatges de la Garrotxa i el Pla de l’Estany esperen tot l’any per mostrar tot els seus colors a la tardor.

Quan comença el curs escolars, tots els companys de classe es reuneixen novament. I al mateix temps, un nou mestre coneix i acull el grup per primer cop. El procés de formació del grup en aquestes primeres setmanes marcarà i impulsarà el funcionament de la classe la resta del curs. Per això considerem especialment saludables les colònies a la tardor.

Els programes d’activitats de les colònies que desenvolupem els mesos de setembre, octubre i novembre subratllen aquests aspectes socials del grup tot buscant la cohesió i l’establiment de vincles entre els alumnes i també amb els mestres. El rogenc dels boscos de la Garrotxa i el Pla de l’Estany ens inspiraran i ens ompliran de força per tota la resta del curs.

Els emplaçaments de les nostres cases de colònies Mas Gircós i El Clar del Bosc són magnífics per gaudir de la tardor. No només per la majestuositat dels paisatges sinó també per l’agradable clima que permet gaudir plenament de les colònies escolars.

Les completes instal·lacions de les nostres cases de colònies faciliten les nombroses activitats dins els programes dissenyats i conduits pel nostre valorat equip de monitors d’Albacolònies.