Els campaments de Mas Gircós i Clar del Bosc

Els paisatges de Mas Gircós i Clar del Bosc esperen tot l’any per mostrar tot els seus colors a la tardor.

Quan comença el curs escolars, tots els companys de classe es reuneixen novament. I al mateix temps, un nou mestre coneix i acull el grup per primer cop. El procés de formació del grup en aquestes primeres setmanes marcarà i impulsarà el funcionament de la classe la resta del curs. Per això considerem especialment saludables els campaments a la tardor.

Els programes d’activitats de els campaments que desenvolupem els mesos de setembre, octubre i novembre subratllen aquests aspectes socials del grup tot buscant la cohesió i l’establiment de vincles entre els alumnes i també amb els mestres. El rogenc dels boscos de Mas Gircós i Clar del Bosc ens inspiraran i ens ompliran de força per tota la resta del curs.

Els emplaçaments de les nostres cases de colònies Mas Gircós i El Clar del Bosc són magnífics per gaudir de la tardor. No només per la majestuositat dels paisatges sinó també per l’agradable clima que permet gaudir plenament de les colònies escolars.

Les completes instal·lacions de les nostres cases de colònies faciliten les nombroses activitats dins els programes dissenyats i conduits pel nostre valorat equip de monitors d’Albacolònies.