Colonies escolars 2019

Any rere any, anem renovant i desenvolupant nous projectes per a les colònies escolars , des de programes de colònies escolars d’Educació Infantil,colònies escolars de Cicle Inicial, colònies de Cicle Mitjà,colònies escolars de Cicle Superior i colònies escolars de Secundària.
Hem preparat lescolònies escolars del nou curs 2019-20, per a vosaltres i els vostres alumnes amb molta il·lusió, oferint la màxima qualitat en les activitats de colònies escolars i fent confortable la vostra estada a les nostres cases de colònies.

Colònies escolars   Educació Infantil i colònies escolars Cicle Inicial
Les colònies escolars d’Educació Infantil i les colònies de Cicle Inicial són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats per monitors professionals, els nens i nenes trobaran el seu propi espai en el grup. Les activitats de colònies escolars infantils dissenyades pel Departament Educatiu d’Albacolònies estan inspirades en la creativitat, el desenvolupament psicomotriu, la convivència i l’autonomia.
Durant la seva estada a la casa de colònies escolars els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial seran protagonistes del relat d’un conte que emmarca les diferents activitats de colònies de fantasia,colònies escolars medieval, colònies escolars de natura, colònies de granja i colònies escèniques adaptades amb un eix temàtic i ambientades amb personatges.

Colònies escolars Cicle Mitjà i colònies Cicle Superior
Les nostres colònies escolars de Cicle Mitjà i colònies de Cicle Superior han estat dissenyades seguint els principis pedagògics d’Albacolònies on l’experiència interpersonal, amb la natura i amb la resta de companys fan de les colònies escolars una vivència inoblidable.
Els alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior gaudiran de programes de colònies escolars de volcans, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies de prehistòria, colònies de granja i colònies en anglès.

Colònies escolars Secundària
Els joves podran gaudir de nombroses i variades activitats dins els programes de colònies escolars de Secundària dissenyats i conduits per l’equip de monitors d’Albacolònies.
Oferim programes de colònies escolars de Secundària Colònies en anglès, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies prehistòria, colònies de volcans i Treballs de Síntesi.
Els Treballs de Síntesi són una part important dels nostres programes de colònies escolars Secundària. Tenim a la vostra disposició Treballs de Síntesi sobre volcans, ecologia, solidaritat i sostenibilitat, medieval, prehistòria… Són molts els Treballs de Síntesi que vertebrem entorn l’estada de colònies escolars escolars de Secundària.