Colonies escolars Albaserveis 2019

Any rere any, anem renovant i desenvolupant nous projectes per a les colònies escolars Albaserveis, des de programes de colònies escolars Albaserveis d’Educació Infantil,colònies escolars Albaserveis de Cicle Inicial, colònies de Cicle Mitjà,colònies escolars Albaserveis de Cicle Superior i colònies escolars Albaserveis de Secundària.
Hem preparat lescolònies escolars Albaserveis del nou curs 2019-20, per a vosaltres i els vostres alumnes amb molta il·lusió, oferint la màxima qualitat en les activitats de colònies escolars Albaserveis i fent confortable la vostra estada a les nostres cases de colònies.

Colònies escolars Albaserveis  Educació Infantil i colònies escolars Albaserveis Cicle Inicial
Les colònies escolars Albaserveis d’Educació Infantil i les colònies de Cicle Inicial són un moment per a descobrir-se. Ben guiats i cuidats per monitors professionals, els nens i nenes trobaran el seu propi espai en el grup. Les activitats de colònies escolars Albaserveis infantils dissenyades pel Departament Educatiu d’Albacolònies estan inspirades en la creativitat, el desenvolupament psicomotriu, la convivència i l’autonomia.
Durant la seva estada a la casa de colònies escolars Albaserveis els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial seran protagonistes del relat d’un conte que emmarca les diferents activitats de colònies de fantasia,colònies escolars Albaserveis medieval, colònies escolars Albaserveis de natura, colònies de granja i colònies escèniques adaptades amb un eix temàtic i ambientades amb personatges.

Colònies escolars Albaserveis Cicle Mitjà i colònies Cicle Superior
Les nostres colònies escolars Albaserveis de Cicle Mitjà i colònies de Cicle Superior han estat dissenyades seguint els principis pedagògics d’Albacolònies on l’experiència interpersonal, amb la natura i amb la resta de companys fan de les colònies escolars Albaserveis una vivència inoblidable.
Els alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior gaudiran de programes de colònies escolars Albaserveis de volcans, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies de prehistòria, colònies de granja i colònies en anglès.

Colònies escolars Albaserveis Secundària
Els joves podran gaudir de nombroses i variades activitats dins els programes de colònies escolars Albaserveis de Secundària dissenyats i conduits per l’equip de monitors d’Albacolònies.
Oferim programes de colònies escolars Albaserveis de Secundària Colònies en anglès, colònies d’aventura, colònies de natura, colònies de medieval, colònies prehistòria, colònies de volcans i Treballs de Síntesi.
Els Treballs de Síntesi són una part important dels nostres programes de colònies escolars Albaserveis Secundària. Tenim a la vostra disposició Treballs de Síntesi sobre volcans, ecologia, solidaritat i sostenibilitat, medieval, prehistòria… Són molts els Treballs de Síntesi que vertebrem entorn l’estada de colònies escolars Albaserveis escolars de Secundària.