cases de colònies a Girona per a associacions

Des d’Albacolònies volem prestar un servei a tot tipus d’entitats que vulguin gaudir d’una estada en cases de colònies a Girona : Centres d’Esplai, Agrupaments Escoltes, AMPA’s, Associacions i Grans Grups.

Preparem estades de colònies per a associacions amb l’objectiu de facilitar-los un espai idoni per gaudir del lleure enmig de la natura. La tranquil·litat, la qualitat i la diversió estan assegurades.

Posem a la disposició dels grans grups dues cases de colònies a la província de Girona. 

La casa de colònies Mas Gircós, a la Garrotxa,  té capacitat per a 174 places distribuïdes en tres sectors independents: Casa Gran, Baobabs i Vivenda.

Destaquen, entre els equipaments de la casa de colònies, tres àmplies sales polivalents, una piscina, un rocòdrom, un camp de torneig medieval i un circuit pel Bosc Vertical amb tirolines i ponts flotants. 

El Clar del Bosc, al Pla de l’Estany, té una capacitat total de 210 places amb habitacions de 12, 10, 8, 6, 4 i 2 places, distribuïdes en quatre edificis independents.

Les instal·lacions són molt completes amb pistes de bàsquet, de futbol, una gran carpa, piscina, rocòdrom, un camp d’aventura amb tirolines i ponts flotants i una pista de tir amb arc. La distribució dels espais a El Clar del Bosc és ideal per a associacions, ja que facilita la coordinació i el màxim aprofitament de les activitats.

Excursions

L’entorn de les nostres cases de colònies ofereix tota mena de possibilitats. Les associacions que s’allotgen a Mas Gircós poden fer excursions a la vila comtal de Besalú, endinsar-se en el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa o visitar Sant Sepulcre de Palera. Per altra banda, els voltants d’El Clar del Bosc estan replets d’itineraris de natura que porten als grans grups a descobrir el Bosc de les Estunes o l’Estany de Banyoles.

 

Sales polivalents 

 

Durant la seva estada els grans grups gaudeixen integralment de tots els espais de les cases de colònies. Mas Gircós disposa de dues sales de taller i de dues més polivalents. Les instal·lacions d’El Clar del Bosc compten amb cinc sales polivalents que permeten als grups realitzar-hi tot tipus d’activitats, des de tallers fins a formacions.

 

Camp d’aventura 

 

Les nostres cases de colònies a Girona  Mas Gircós i El Clar del Bosc compten cada una amb un Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants que trauran l’aventurer que els grups porten dins. Podran completar l’estada amb altres activitats d’aventura com escalar el rocòdrom o practicar el tir amb arc.