Campaments

L’equip d’Albaestiu gestionem dues de les cases de campaments a Girona referents a Catalunya com són la casa de colònies Mas Gircós i la casa de colònies El Clar del Bosc. Mas Gircós ofereix campaments a la Garrotxa i El Clar del Bosc al Pla de l’Estany.

Amb els nostres anys d’experiència hem anat creant una selecció d’altres cases de campaments i allotjaments que compleixen els nostres requisits per garantir la millor estada per als nens i monitors. Aquesta selecció de cases permet oferir-vos diversitat de destinacions i amb la confiança de tenir-nos sempre al vostre costat.

La casa de campaments  Mas Gircós a la Garrotxa es troba a pocs quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, i a només 3 quilòmetres de Besalú.

La casa de campaments El Clar del Bosc és una magnífica casa de colònies situada enmig dels boscos del Pla de l’Estany, a 5km de l’estany de Banyoles on es troba el parc neolític de la Draga i a poc més de 20 quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà.

Les cases de campaments a Girona que us oferim es troben en entorns privilegiats i únics, rodejades de natura on el benestar i la salut faran que l’estada dels campaments sigui inoblidable. En totes elles hi trobareu programes molt ben treballats per a diferents edats i la participació d’un gran equip de monitors, un servei de cuina que compta amb un gran reconeixement i un equip de manteniment que cuida tots els detalls per a què la vostra estada a la Garrotxa o al Pla de l’Estany sigui còmoda i agradable.

Les millors colònies a Girona les viureu a Mas Gircós i El Clar del Bosc.