Campaments escolars a la Garrotxa i el Pla de l’Estany

Albacolònies ofereix campaments escolars per temàtiques a la Garrotxa i el Pla de l’Estany adaptades al marc curricular de les assignatures escolars.  

Campaments escolars d’aventura i natura

Durant les colònies d’aventura practicarem esports d’aventura enmig de l’entorn natural de les nostres cases a la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Promou l’esperit de superació, la convivència i el treball en equip. Disposem de camps d’aventura amb circuits de tirolines, escales, plataformes, ponts en suspensió i ponts de mico que ens porten per la part més elevada del bosc.

La temàtica d’aventura i natura es complementen amb escalada al rocòdrom, tir amb arc, excursió amb BTT, orientació amb brúixola i trekking, Totes les activitats es realitzaran al bell mig de la natura i són supervisades en tot moment pel nostre equip professional de monitors.

Campaments escolars en anglès

A Albacolònies som molt conscients de la importància de l’anglès a les aules i pel futur dels joves. És per aquest motiu que oferim colònies escolars en anglès amb l’opció de realitzar les activitats dels programes de campaments escolars en aquesta llengua.

Campaments escolars medieval a la Garrotxa

Descobrirem tota la historia medieval de Besalú i la casa de colònies de Mas Gircós a la Garrotxa. El testimoni de la vila de Besalú és una gran mostra que l’època medieval no ens és tan llunyana. A partir d’aquí podrem contextualitzar totes les activitats que es realitzaran durant les colònies escolars de medieval, i que serviran per conèixer personatges de l’època i del context històric com són els nobles, els artesans, els monjos i els cavallers.

Campaments escolars prehistòria al Pla de l’Estany

Durant les colònies de prehistòria descobrirem diferents jaciments, parcs, museus i costums de la prehistòria: visita a les coves prehistòriques de Serinyà, excursió a al Dolmen de les Closes, visita al Museu arqueològic de Banyoles, visita al Parc neolític de la Draga, tir amb arc… També farem diverses activitats lúdiques, tallers i jocs que hi estan relacionades a la casa El Clar del Bosc al Pla de l’Estany.

Campaments escolars granja

En les colònies de granja, a la Garrotxa i el Pla de l’Estany  anirem a visitar una masia típica catalana per conèixer la seva granja d’animals i un fantàstic bosc de plantes remeieres. També tindrem l’oportunitat de d’observar els seus horts i cultius i les seves construccions d’energies renovables.

Campaments escolars volcans

A través de les colònies escolars de l’equip d’Albacolònies cada any milers de nens, nenes i joves descobreixen el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la geologia de la comarca. Amb la intenció d’aprofundir en el coneixement de l’entorn geològic i fer-lo més proper per a tots els nostres alumnes es van crear les colònies de l’Escola de Volcans de la Garrotxa.

Campaments escolars fantasia i natura

Durant la seva estada a la casa de campaments escolars els alumnes viuran l’aventura, descobriran l’experiència de la convivència i s’aproparan a la natura amb els cinc sentits. Durant les colònies de fantasia tots els nens i nenes seran protagonistes del relat d’un conte que emmarca les diferents activitats.

Campaments escolars artístiques i colònies escèniques

Durant les colònies escolars artístiques i colònies escolars escèniques ens aproparem a les arts escèniques a través de dinàmiques i jocs. Això ens permetrà conèixer-nos més a nosaltres mateixos, com ens movem, com ens expressem… Durant l’estada de colònies potenciarem la creativitat d’una manera lúdica i divertida!

Sortides i excursions 

També organitzem sortides escolars d’un dia amb activitats a les nostres cases  i excursions a punts de gran interès com el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Fageda d’En Jordà, la vila comtal de Besalú o les coves prehistòriques de Serinyà, entre altres. L’equip de monitors d’Albacolònies us espera per acompanyar-vos durant les vostres sortides escolars amb experiències inoblidables. ºº us guiarem i mostrarem els volcans de la Garrotxa, les viles medievals, la prehistòria… També gaudirem de l’esport i la natura a les instal·lacions esportives de les nostres cases de colònies.

La casa de colònies El Clar del Bosc al Pla de l’Estany és una magnífica casa situada enmig dels boscos del Pla de l’Estany, a 5km de l’estany de Banyoles on es troba el parc neolític de la Draga i a poc més de 20 quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà.

El Clar del Bosc és una magnífica casa de colònies situada enmig dels boscos del Pla de l’Estany, a 5 quilòmetres de l’estany de Banyoles i a poc més de 20 quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà.

Les cases de colònies escolars a Girona que us oferim es troben en entorns privilegiats i únics, rodejades de natura on el benestar i la salut faran que l’estada de colònies escolars sigui inoblidable. En totes elles hi trobareu programes molt ben treballats per als diferents cicles d’Infantil, Primària i Secundària, amb els treballs de síntesi i la participació d’un gran equip de monitors, un servei de cuina que compta amb un gran reconeixement i un equip de manteniment que cuida tots els detalls per a què la vostra estada a la casa de campaments escolars sigui còmoda i agradable.

Les millors colònies escolars les vireu a la Garrotxa i el Pla de l’Estany.