Campaments de multiaventura

Albaestiu ofereix diferents programes d’activitats en la modalitat de multiaventura perquè els seus fills puguin gaudir d’una experiència màxima a la seva estada. Els nostres monitors són grans experts i tenen una gran experiència en activitats de lleure i esportives.

Els nostres campaments ofereixen un programa ple d’esports de multiaventura.  Les instal·lacions disposen de piscina, espais d’esport, rocòdrom, pista de tir amb arc i un impressionant Bosc Vertical de tirolines i ponts flotants. També recorrerem camins tot fent senderisme aprofitant l’entorn privilegiat en el qual ens trobem! A més, podreu escollir entre diverses modalitats de colònies d’estiu de multiaventura!

Campaments Multiaventura-Natura

Aprofitarem que ens trobem en un entorn excepcional a nivell paisatgístic i amb unes completes instal·lacions que ens permetran gaudir d’activitats esportives plenes d’aventura al mig del bosc. Aprenent a divertir-se respectant la natura i el nostre entorn.

Campaments 50% en Anglès + Multiaventura

Els campaments de multiaventura es combinaran amb la participació dels nens i joves en l’Albaestiu’s Got Talent, un show d’estiu on practicaran l’anglès de la manera més divertida. Opció ideal per combinar diversió amb apendre a desenvolupar-se en Anglès.

Campaments Multiaventura + Hípica

Els campaments de multiaventura es combinaran amb activitats d’hípica on conviuran amb cavalls i aprendran equitació i a tenir cura d’aquests animals. Ideal pels amants dels animals i alhora poder-ho combinar amb altres esports com piscina, rocòdrom, tir amb arc, etc.

Podran gaudir de les colònies d’aventura des dels més petits fins als més grans. Adaptem les colònies segons el grup d’edat: de 7 a 9 anys, de 10 a 13 i de 14 a 17 anys.